Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Járnátok egy 170 cm...

Lányok! Járnátok egy 170 cm magas pasival, vagy ez már alacsonynak számít nálatok? 21F

Figyelt kérdés
2015. máj. 13. 19:54
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
Szerintem nem gaz..mondjuk en 160 vagyok es nallam alacsonyabb pasi nagyon nincsen viszont engem nem zavarna ha egy velem egy magas fium lenne, de a lany ne nagyon legyen magasabb nallad 1-2cm-el mert utanna mar szerintem mindkettotoket zavarna
2015. máj. 13. 20:56
 12/23 anonim ***** válasza:

De jó látni ezt a sok mellébeszélést itt.. Persze azért látni az utcán a 155cm-es alacsony nők mellett is 180-190cm-es férfiakat.. érdekes és szinte az összesnek ilyen az ízlése, milyen véletlen. Kérdező, én is ilyen ALACSONY vagyok mint te, nem sok esély van egy normális tartós kapcsolatra a nők magasság és magassarkú fasizmusa miatt. Külföldön végeztek magasság alapú tanulmányt magasság vs egyedülállók témában.

Az 5'9 (175cm) alatti férfiak 78%-a egyedülálló volt, mit a 6' és felettiek mindössze 8%-a. Ez elég sok mindent elmond, és arról, hogy mennyir hazudoznak arról, hogy nem számít nekik a magasság. Még hogy mennyire számít.. Keress a neten vidókat, rengeteg van ilyen témában height does matter, small don't stand chance stb..

Szerintem ezekre Neked sincs szükséged arra, hogy belásd, nem lesz könnyű életed Neked sem az alacsonyság miatt.

2015. máj. 13. 21:29
 13/23 anonim ***** válasza:
A párom 175 centi, én 156 vagyok. Nekem pont hogy ideális a 170-175 :)
2015. máj. 13. 22:15
 14/23 cdx válasza:
100%
Én férfi vagyok 169 cm-eé megáldva. Többször is volt magasabb kedvesem és nem zavarta őket, hogy alacsonyabb vagyok. Nyilván ha zavarta volna őket, nem lettek volna velem. :) Szerintem ha megnyerő vagy akkor a magasság csak másodlagos egy komolyabb nőnél. Aki meg csak a külcsínre megy annál nem érdemes kopogtatni.
2015. máj. 14. 19:00
 15/23 giovi-gabi válasza:
A szerelem és az együtt lét a lényeg,ha magasság szerint választasz megérdemled ,
2015. máj. 14. 20:13
 16/23 anonim ***** válasza:
A kérdés az, hogy te milyen magas vagy, mert érdekes módon erre senki nem kérdezett rá. Amennyiben alacsonyabb vagy 170 cm-nél úgy szerintem teljesen korrekt. Amúgy idegrohamot tudok kapni attól, amikor a nők az ideális pasas tulajdonságai között az elsőt mint magasságot említik meg. Igaza van az egyik válaszadónak, mert a nők nagy része magasság fasiszta. Persze egy magas lánynak rossz ha kicsi a pasi, mert hülyén is néz ki egy 180 magas csaj egy 170 vagy kisebb férfival, de azt már nem tudom elfogadni amikor 155 centis csajok rinyálnak hogy egy 168 centis férfi alacsony! Az ilyeneknek szoktam mondani, hogy majdnem hogy álva tudod szopni basszus, mégis mit akarsz még??
2015. máj. 18. 15:47
 17/23 anonim ***** válasza:
...utolsó vagyok, bocs nem láttam hogy férfi vagy mert siettem, de a többi részt fenntartom.
2015. máj. 18. 15:48
 18/23 anonim válasza:

180 centi magas lány vagyok, és próbálkoztam alacsonyabb sráccal járni, de elég kiábrándító volt.

Ami nem hiszem, hogy probléma lenne a 180 alatti srácoknak, mert a lányok többsége alacsonyabb.

Szexkapcsiban meg nem annyira lényeg, úgyis vízszintesben vagytok, úgy engem sem zavar :D

2015. máj. 19. 13:41
 19/23 anonim ***** válasza:

Ez teljesen relatív, mert én is pl. 176 cm vagyok lány létemre, viszont messze a legmagasabb vagyok a lány ismerőseim között. Illetve egy lányt ismerek, aki magasabb nálam, 2 méter. Valószínűleg észre sem vennélek, mert a 198 cm-es férjem kitakarna. :)

27/L

2015. máj. 20. 06:31
 20/23 anonim válasza:
Én 175-177 centi vagyok, de már például tetszett alacsonyabb fiú, és tetszik még most is alacsonyabb fiú tetszik. Szerintem sem ez alapján kellene döntenie egy lánynak, mert a kisugárzás és a személyiség az elsődleges dolog, azzal válik a külső vonzóvá. Engem nem zavarna, simán járnék 170 cm magas fiúval, ha megkérne.
2015. máj. 20. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!