Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért tanácsolják itt az...

Miért tanácsolják itt az oldalon is, és a valóságban is azt nagyon sok férfinak, hogy változzon meg?

Figyelt kérdés

Hiszen itt az oldalon is és a való életben is ezt bizonygatják,vagyis próbálják beetetni a népet valójában azzal, hogy minden nőnek más tetszik.

Tehát miért kellene változnia egy férfinak ahhoz,hogy kelljen a nőknek,mikor mindegyiknek más tetszik elvileg?!

Hiszen nem tudhatod,hogy kinek tetszel meg ahogyan vagy,és ha megváltoztatsz valamit magadon,lehet a másik lánynak pont ezért nem fogsz tetszeni.

Tehát szerintem ez tök felesleges dolog megváltoztatni másokat,illetve ilyeneket tanácsolni.Tehát maximum több ellenkező neműnek jöhetsz be azzal,de ez sem igaz valójában,hiszen ha nem érzed Te jól magad úgy abban,akkor csak még rosszabb lesz a helyzet,mint volt.

2015. máj. 13. 00:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

#10-es.

Pontosan itt van a csavar,hogy hiába adok én magamra,hiába van egy saját stílusom,mégsem kellek egy nőnek sem.Pedig amiket én szeretek viselni,azokban teljesen jól érzem magam maximálisan.

Hát én nem így látom a valóságban,de bárcsak lenne úgy,ahogyan írod. :)

2015. máj. 13. 01:16
 12/17 anonim ***** válasza:
9: Környezetével???(Ezzel az a gond ugyancsak, hogy lehet változtatni a barátok összetételén, az ember egyedül csak a családját nem választhatja meg, noh meg a genetikáját. ) A legtöbb esetben azzal indítanak, hogy nem mernek lánnyal beszélni, vagy rondák... Ebből süt az önbizalomhiány... Egyáltalán nem a külsőről beszélek...
2015. máj. 13. 01:21
 13/17 anonim ***** válasza:
8as voltam.
2015. máj. 13. 01:23
 14/17 anonim ***** válasza:

# 11

MÉG nem jött össze.

Lehet, hogy egyszerűen balszerencsés vagy, vagy pedig van veled valami más hiba. Nem tudok segíteni így látatlanban, mert minden csak tipp, amit mondok.

Én csak abból tudok kiindulni, hogy van, akinek nagyon tetszem, de olyan is van, aki bottal sem piszkálna.

2015. máj. 13. 01:29
 15/17 anonim ***** válasza:
"Egyáltalán nem csak a külsőről beszélek..." Este van... Jó lenne egy szerkesztés gomb, 15perces szerkeszthetőséggel.
2015. máj. 13. 01:30
 16/17 anonim ***** válasza:

Te primitív farok azt mondtam, hogy van hova fejlesztenie magát. Egy mocskos szóval nem állítottam, hogy tökéletesnek kell születnie.

2015. máj. 13. 07:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Én kicsit úgy érzem hogy van egy véleményed amit nem tervezel megváltoztatni így nem értem miért tetted fel a kérdést hacsak nem az a célod hogy olyanokat találj akik hasonlóan vélekednek.
2015. máj. 13. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!