Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért tanácsolják itt az...

Miért tanácsolják itt az oldalon is, és a valóságban is azt nagyon sok férfinak, hogy változzon meg?

Figyelt kérdés

Hiszen itt az oldalon is és a való életben is ezt bizonygatják,vagyis próbálják beetetni a népet valójában azzal, hogy minden nőnek más tetszik.

Tehát miért kellene változnia egy férfinak ahhoz,hogy kelljen a nőknek,mikor mindegyiknek más tetszik elvileg?!

Hiszen nem tudhatod,hogy kinek tetszel meg ahogyan vagy,és ha megváltoztatsz valamit magadon,lehet a másik lánynak pont ezért nem fogsz tetszeni.

Tehát szerintem ez tök felesleges dolog megváltoztatni másokat,illetve ilyeneket tanácsolni.Tehát maximum több ellenkező neműnek jöhetsz be azzal,de ez sem igaz valójában,hiszen ha nem érzed Te jól magad úgy abban,akkor csak még rosszabb lesz a helyzet,mint volt.

2015. máj. 13. 00:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
59%
Igazából ahhoz kell egy értelmi szintre eljutni, hogy ne mások véleménye alapján éld az életedet, és alakítsd a viselkedésedet, személyiségedet! Mert ki ő, hogy megmondja neked ezt? :)
2015. máj. 13. 00:10
 2/17 anonim ***** válasza:
93%

mindenki hozza ki magából a legjobbat ez így jobban hangzik

korra nemre való tekintet nélkül

2015. máj. 13. 00:12
 3/17 anonim ***** válasza:
39%
Tehát. Közel 8 milliárdan élünk ezen a planétán. Ennek hellyel-közzel a fele nőnemű. Most te komolyan azt gondolod, hogy 4 milliárd féle férfi tetszik a 4 milliárd nőnek? Beláthatod, hogy ez ordas nagy f**szság. Vannak dolgok, amik általánosan bejönnek a legtöbb nőnek, ezeket kell beépíteni a személyiségedbe, erre céloz az, aki azt tanácsolja, hogy változtass valamin. De igazából nem is értem, miért írtam ezt most le egy ilyen kérdéshez, úgysem tudod dekódolni ezt a mennyiségű információt...
2015. máj. 13. 00:13
 4/17 anonim ***** válasza:
Mert hülyék.
 5/17 anonim ***** válasza:
78%

Lehet, hogy mindenkinek más tetszik, de a gyáva férfiak senkinek se fognak kelleni az anyukájukon kívül. Ha nem bírja kiépíteni az önbizalmát, odamenni X nőhöz Y csalódás után is, akkor van hova változnia.

22f

6/17 anonim ***** válasza:
52%
Nem a kor férfiideáljának kell pincsikutya módjára megfelelni, de annyi mindenkinek jót tesz, ha ad magára és próbálgatja, hogy mi áll neki a legjobban és hogy a leginkább önmaga. Arról nem is beszélve, ha a sok frusztrált, komplexusos ember végre nem másokra vetítené a sikertelenségét, hanem rendbetenné magát. Ezek szvsz mindenkinek csak jót tehetnek.
2015. máj. 13. 00:17
 7/17 anonim ***** válasza:

már az alap elgondolás is hibás.

azzal,hogy ezt állítod,hogy így vagy úgy fogsz tetszeni a nőnek,vagyis a nő fog választani téged ezek szerint nem pedig te a nőt.

ez a beállítódás az összes kudarc oka és minden hiba gyökere.

2015. máj. 13. 00:45
 8/17 anonim ***** válasza:
Te jól magad úgy abban,akkor csak még rosszabb lesz a helyzet,mint volt. <--- Általában azért fordulnak ehhez az oldalhoz, mert MOST sem érzik jól magukat... Senkise mondja meg nekik a tutit, csak irány mutatás folyik itt. Ha valami nem esik jól neki, akkor ne csinálja(!!!), de tegye fel magának a kérdést, hogy csak a komfort érzet hiánya okozza-e, vagy tényleg nem jó neki az éppen aktuális "szerep" . Nem kell mindenen változtatni, csak azon ami hátráltatja, ezt neki kell tudni.
2015. máj. 13. 00:57
 9/17 A kérdező kommentje:

#3-as.

Pontosan erre a kettősségre is szerettem volna felhívni a figyelmet illetve rákérdezni,erre akartam felhívni a figyelmet.Pontosan ez a vicc az egészben,hogy egyáltalán nem így van a valóságban,de mégis mennyien állítják és beszélik ezeket.

#5-ös.

És ezt ki mondja meg?Te? Nyilván nem. Szerinted mindenkinek tökéletesnek kell születnie,és mindenki önbizalommal teli ebben a világban? Nem,és bizony lehet olyan élethelyzetben valaki,akár önhibáján kívül is,amibe belecsöppen,aztán pedig nincsen kiút belőle,és mondjuk az önbizalmát a helyzet,és a körülötte lévő emberek leredukálják alacsony szintre.És onnantól ez egy körforgás valójában,ahogyan Te is mondod.Hiszen ha valakinek alacsony az önbizalma,akkor ezek szerint az nem "férfi",és mit képzel magáról,és leszólják mások érte blablabla... ahogyan Te is tetted.

Pedig lehet önhibáján kívül került ilyen helyzetbe,onnantól pedig csak lent tartotta a környezete azon a szinten.

#6-os.

Az,hogy mi tetszik saját magának egy férfi esetében,az sokszor teljesen más,mint az amit a nők annak gondolnak.Tehát tetszhetek én magamnak bármikor,de ettől még a nőknek nem biztos egyáltalán,hogy fogok.

Arra is gondolj,hogy nem feltétlenül mindig csak az egyik oldal hibás,nem mindig csak az egyik oldalra kell mutogatni,szerintem mindkét oldal hibás ebben általánosságban is,a nők és a férfiak is.

Teljesen mindegy milyen helyzetről van szó,mindkét fél hibás szerintem valamilyen szinten.

#7-es.

Ebbe nem nagyon mennék bele,de most a legjóképűbb férfiakon kívül,ki választhat a mai világban férfiak közül magának párt? Mert én azt látom,hogy igazából a nők válogatnak,a férfiak meg csak orra buknak mindig,aztán a jobb kinézetűeknek néha akad egy-két nő,de az átlagos kinézettel rendelkezők és az alattiaknak semmi nem jut manapság.

#8-as.

Szerintem nincs igazad,mivel nem az adott ruházatában vagy hajában nem érzi jól magát,hanem az adott világban,az adott környezetben.Tehát az adott személy azokban a ruhákban mondjuk teljesen jól érzi magát,csak a környezetének nem tetszik mondjuk,tehát a többi ember miatt tulajdonképpen.És nem magával a ruházatával,vagy hajával,vagy lábával,karjával van gondja.Mert mondjuk azokkal harmonizál teljesen.

2015. máj. 13. 01:06
 10/17 anonim ***** válasza:

"Tehát tetszhetek én magamnak bármikor,de ettől még a nőknek nem biztos egyáltalán,hogy fogok. "

és itt lép be a képbe az a tény, amit te beetetésnek hívsz: hogy különböző ízlésvilággal rendelkező emberek léteznek.

persze vannak bizonyos keretek, gondolom nem fogatlanul, mosdatlanul, bűzös, szakadt cuccokban, földig érő szakállal tetszel magadnak.

ha adsz magadra, és van saját stílusod - még ha nem is az aktuális divatnak megfelelő - akkor biztos akad előbb-utóbb olyan, akinek tetszel.

nincs olyan, hogy "a nőknek" ez tetszik meg az tetszik. tapasztalat.

2015. máj. 13. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!