Fiúk, ti viccből mosolyogtok egy lányra? Vagy ha látjátok rajta, hogy tetszetek a lánynak?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akiről nem tudom eldönteni, mit gondolhat rólam... Mindig mikor látom, rám mosolyog, meg bámul, csak nem jön oda... Tetszem neki, vagy csak tudja, hogy bejön nekem, és azon mosolyog?2015. máj. 12. 11:56
1/4 anonim válasza:
Tetszel neki.. Nem mosolygunk "viccből".
2/4 A kérdező kommentje:
A viccből-t úgy értettem, hogy nem-e csak szimpatikus vagyok neki és ennyi. Mondjuk a barátnőimre nem mosolyog, rájuk se néz.
2015. máj. 12. 12:11
3/4 anonim válasza:
Én időnként mosolygok csupán kedvességből, vagy ha épp vicces jutott az eszembe, de ennek a srácnak szerintem tetszel.
4/4 anonim válasza:
Én se mentem oda, mert félénk gyáva nyúl voltam. Aztán amikor megijedtem, hogy már itt a 30, és még mindig egyedül, úgy voltam, mint a palackba zárt szellem: az elsőt aki igen-t mond elveszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!