Nektek melyik férfi test tetszik a legjobban ezek közül?
Ottermode a legjobb, a ripped is belefér még:D
18/L
"Imádom" a nőket biztos egy 11-es xD
Értem én, hogy nőgyűlölő vagy, de ha a kérdés arról szólt, hogy melyik férfitest tetszik a legjobban, akkor miért ne kéne azt mondani, amelyik a legvonzóbb, az izmos? Kb. minden korban és kultúrában az erős és izmos férfiak voltak a vonzóak. Senki se mondta, hogy ilyen testű férfit követel magának, vagy hogy ő megérdemli. Ha kiírsz egy ugyanilyen kérdést női testekkel, mindenki a neki tetsző, általában nagy mell+formás fenék+vékony testre fog szavazni, pedig ugyanannyira irreális testkép. Vagy a férfiaknak lehetnek elvárásaik? Ők mit tettek le az asztalra? :'D
#17: Tévedsz! Mit láttál a kommentekben? Ugyanazt az egy maximum két férfit tartották a csajok a legvonzóbbnak. Ha ugyanilyen testformákkal kitennél csajokról egy kollázst, a srácok nem 1-2, hanem akár 5-6 féle nőtípusra is ráböknének, hogy azt tartják szépnek.
Nagy tévedés, hogy a labdamell—labdafenék—őzike test-kombinációt tartja mindenki a legjobbnak. Én sem feltétlenül böknék rá, mert engem kimondottan irritál, ha egy nő mindenki "célpontja", mindenki macája, ezért is gyűlölöm a kapós, kommersz cicákat, akikre rengetegen csorgatják nyálukat. Ellenben minden nő ugyanarra az egyetlen szarra szavaz, a legeslegtökéletesebbre, mert minden nő egyesegyedül a number one-t veszi emberszámba. Tessék már végre felfogni, hogy a nők és a férfiak a külsőt illető tulajdonságokra való igénye között fényévnyi a különbség az utóbbiak javára.
No de magyarázhatok én olyanoknak, akik magukra rántják a szemellenzőt és kizárólag a slágerlista első helyét hallgatják hétről hétre.
Nem tévedek. Azt mondtam, hogy mindenki a neki legjobban tetszőt, azaz a számára legtökéletesebbet fogja választani. Férfitestből nincsen túl sok fajta, le is lehet szűkíteni vékonyra, ducira, átlagosra és izmosra. Mint mondtam, a legtöbben az utóbbit tartják a legvonzóbbnak, ezért ezt választották. Környezetemben élő nők nagy részének duci, vagy átlagos testű pasija van, a maradéknak pedig kifejezetten kövér, vagy mackós, szóval azt sem mondhatod, hogy mást nem tartanának vonzónak.
Másrészről egy női test sokkal többféle lehet, már csak a csípő, derék, mell, combok vastagságának, teltségének eltéréséből adódóan is. Én nőként majdnem minden női testben fel tudom fedezni a szépséged, van amelyik pasinak a törékeny, aranyos vékony lányka jön be, valakinek a a széles alfelű, valakinek a nőies homokóra, valakinek pedig a duci, tele női domborulatokkal. Bárhogy is, a férfiak a számukra legtökéletesebb alakra fognak szavazni, mert az ő szemükben az lesz a legjobb, csak mint mondtam, a női alak sokfélesége miatt ez közel sem olyan egyszerű, mint a férfitesteknél.
"Nagy tévedés, hogy a labdamell—labdafenék—őzike test-kombinációt tartja mindenki a legjobbnak." - Én sem valami mutáns testre gondoltam nevetségesen eltúlozott arányokkal. Azt mondtam, hogy a legtöbb férfinak, és a legtöbb helyen az általam felvázolt alak - nevezhetném homokóra alaknak is - a legjobban éltetett, bármilyen lány fotója alatt van valami, hogy a melle, csípője, dereka milyen vékony, túl nagy stb, szóval szerintem a férfiaknak is van egy eléggé meghatározott ideáljuk, akkor is, ha ez eltérő.
A statisztikát pedig nem tudom honnan vetted, biztosan 100%-ig megbízható forrásból tudományos tényekkel alátámasztva, nem csak onnan, hogy szexista létedre mindent összehordasz, ami csak eszedbe jut, hogy lejárasd a nőket, csakúgy mint elbúcsúzó mondatodban, az általánosító mondatban, amelyben egyértelműen negatív fényben akartad feltüntetni a nőket egy olyan témában, amiről szó sem volt. Zene? Most ez jutott eszedbe, amivel megmondhatod, mennyire jobb vagy nálunk, mert ne követed a populáris zenét? Pf.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!