Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nektek melyik férfi test...

Nektek melyik férfi test tetszik a legjobban ezek közül?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem a 3. tetszik a legjobban.

2015. máj. 11. 16:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ottermode a legjobb, a ripped is belefér még:D

18/L

2015. máj. 11. 17:02
 12/21 anonim ***** válasza:
36%
Hűha, akkor mindjárt szarrá gyúrom magam, ha erre van igény. Nem! Mégse!
2015. máj. 11. 17:10
 13/21 anonim ***** válasza:
Hűha, hát nem is kell, rajtad még az se segítene:(
2015. máj. 11. 17:17
 14/21 anonim ***** válasza:
36%
Mondom NEM! MÉGSE! Ezt a kiváltságot nem érdemlitek meg, ahhoz fel kéne mutatni egyáltalán valamit, hogy egy tökéletes férfitestet kiérdemeljetek. Ja, hogy nincs mit felmutatni? Minden világos! Hát akkor miért is törjem magam? No problemo, majd találtok néhány seggnyalót, akivel kipucoltathatjátok a végbélnyílásotokat.
2015. máj. 11. 17:27
 15/21 anonim ***** válasza:
2.:)
2015. máj. 11. 18:17
 16/21 anonim ***** válasza:
Valahol a built és a builtfat között:) Több ilyen zsírosabb testalkatú izmos fiúismerősöm van, akiknek a kockái nem látszanak, de nagyon szép, erős és formás karjuk és mellizmuk van, és az szerintem brutál jól néz ki.
2015. máj. 11. 18:23
 17/21 anonim ***** válasza:
74%

"Imádom" a nőket biztos egy 11-es xD

Értem én, hogy nőgyűlölő vagy, de ha a kérdés arról szólt, hogy melyik férfitest tetszik a legjobban, akkor miért ne kéne azt mondani, amelyik a legvonzóbb, az izmos? Kb. minden korban és kultúrában az erős és izmos férfiak voltak a vonzóak. Senki se mondta, hogy ilyen testű férfit követel magának, vagy hogy ő megérdemli. Ha kiírsz egy ugyanilyen kérdést női testekkel, mindenki a neki tetsző, általában nagy mell+formás fenék+vékony testre fog szavazni, pedig ugyanannyira irreális testkép. Vagy a férfiaknak lehetnek elvárásaik? Ők mit tettek le az asztalra? :'D

2015. máj. 11. 18:25
 18/21 anonim ***** válasza:
42%

#17: Tévedsz! Mit láttál a kommentekben? Ugyanazt az egy maximum két férfit tartották a csajok a legvonzóbbnak. Ha ugyanilyen testformákkal kitennél csajokról egy kollázst, a srácok nem 1-2, hanem akár 5-6 féle nőtípusra is ráböknének, hogy azt tartják szépnek.

Nagy tévedés, hogy a labdamell—labdafenék—őzike test-kombinációt tartja mindenki a legjobbnak. Én sem feltétlenül böknék rá, mert engem kimondottan irritál, ha egy nő mindenki "célpontja", mindenki macája, ezért is gyűlölöm a kapós, kommersz cicákat, akikre rengetegen csorgatják nyálukat. Ellenben minden nő ugyanarra az egyetlen szarra szavaz, a legeslegtökéletesebbre, mert minden nő egyesegyedül a number one-t veszi emberszámba. Tessék már végre felfogni, hogy a nők és a férfiak a külsőt illető tulajdonságokra való igénye között fényévnyi a különbség az utóbbiak javára.

No de magyarázhatok én olyanoknak, akik magukra rántják a szemellenzőt és kizárólag a slágerlista első helyét hallgatják hétről hétre.

2015. máj. 11. 19:09
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem tévedek. Azt mondtam, hogy mindenki a neki legjobban tetszőt, azaz a számára legtökéletesebbet fogja választani. Férfitestből nincsen túl sok fajta, le is lehet szűkíteni vékonyra, ducira, átlagosra és izmosra. Mint mondtam, a legtöbben az utóbbit tartják a legvonzóbbnak, ezért ezt választották. Környezetemben élő nők nagy részének duci, vagy átlagos testű pasija van, a maradéknak pedig kifejezetten kövér, vagy mackós, szóval azt sem mondhatod, hogy mást nem tartanának vonzónak.

Másrészről egy női test sokkal többféle lehet, már csak a csípő, derék, mell, combok vastagságának, teltségének eltéréséből adódóan is. Én nőként majdnem minden női testben fel tudom fedezni a szépséged, van amelyik pasinak a törékeny, aranyos vékony lányka jön be, valakinek a a széles alfelű, valakinek a nőies homokóra, valakinek pedig a duci, tele női domborulatokkal. Bárhogy is, a férfiak a számukra legtökéletesebb alakra fognak szavazni, mert az ő szemükben az lesz a legjobb, csak mint mondtam, a női alak sokfélesége miatt ez közel sem olyan egyszerű, mint a férfitesteknél.

"Nagy tévedés, hogy a labdamell—labdafenék—őzike test-kombinációt tartja mindenki a legjobbnak." - Én sem valami mutáns testre gondoltam nevetségesen eltúlozott arányokkal. Azt mondtam, hogy a legtöbb férfinak, és a legtöbb helyen az általam felvázolt alak - nevezhetném homokóra alaknak is - a legjobban éltetett, bármilyen lány fotója alatt van valami, hogy a melle, csípője, dereka milyen vékony, túl nagy stb, szóval szerintem a férfiaknak is van egy eléggé meghatározott ideáljuk, akkor is, ha ez eltérő.

A statisztikát pedig nem tudom honnan vetted, biztosan 100%-ig megbízható forrásból tudományos tényekkel alátámasztva, nem csak onnan, hogy szexista létedre mindent összehordasz, ami csak eszedbe jut, hogy lejárasd a nőket, csakúgy mint elbúcsúzó mondatodban, az általánosító mondatban, amelyben egyértelműen negatív fényben akartad feltüntetni a nőket egy olyan témában, amiről szó sem volt. Zene? Most ez jutott eszedbe, amivel megmondhatod, mennyire jobb vagy nálunk, mert ne követed a populáris zenét? Pf.

2015. máj. 11. 20:00
 20/21 anonim ***** válasza:
Izomtanilag és szaporodásilag (az IQ-t kép alapján nem mérjük, tesztek meg hazudnak) a built, az ötös a legjobb. Én is olyanná kreálom magam.
2016. febr. 20. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!