Ha egy férfi tudja egy nőről hogy tetszik neki milyen okai vannak hogy nem kezdeményez?
Azon kívül persze, hogy nem tetszik neki a nő.
A férfi másoktól tudta meg, hogy tetszik a nőnek. A férfi kiismerhetetlen, udvarias, visszahùzódónak tűnik, de azokra a nőkre mégis rámegy, akik merészebbek, bevéllalósabbak. A férfi azon kívül hogy udvarias, kedves, segítőkész, a legrendesebb pasas, akivel életembe találkoztam, hihetetlenül jóképű is.
De elhiszi, és kellene neki...
Amugy minden nőnek bókól csak ennek az egynek nem, a nő meg ha a közelébe megy a pasas totál rideg lesz, és "lefagy", pedig a nő már kezdeményezett is, a férfi meg elutasító volt, és akkor is rányomult egy olyan nőre aki nyiltan flörtölt vele, miközben volt barátja...
Én akkor vagyok közömbös valakivel, ha
1) nem hiszem, hogy esélyem vah nála
2) nem érdekel
Ki kéne deríteni, mdelyik áll fenn. Csak hogy tudd: másodkézből én nem huszem el, hogy bejövök valakinek. Vagy ignorálom a tényt, mert tőle akarom hallani. Tehát biztos nem hajtok rá, csak mert hallom. Ennélfogva ebben a szituban tőled várnám a kezdeményezést, amolyan "nehogy már a kisujját se kelljen mozdítania" módon.
24/F
Mondjuk hogy "rátelepszik" az életére az fordítva is igaz lehet, én is megszeretném tartani valamilyen szinten a függetlenségemet, szerintem az a normális ha megvan az egyensùly.
Az igaz lehet, hogy a nő a kisujját se mozdítja, de mégis egy férfinak kell kezdeményezni, mert ezek után már nyomulás lenne, amugy írtam hogy a nő már kezdeményezett, csak nem flörtölt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!