Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy férfi tudja egy nőről...

Ha egy férfi tudja egy nőről hogy tetszik neki milyen okai vannak hogy nem kezdeményez?

Figyelt kérdés

Azon kívül persze, hogy nem tetszik neki a nő.

A férfi másoktól tudta meg, hogy tetszik a nőnek. A férfi kiismerhetetlen, udvarias, visszahùzódónak tűnik, de azokra a nőkre mégis rámegy, akik merészebbek, bevéllalósabbak. A férfi azon kívül hogy udvarias, kedves, segítőkész, a legrendesebb pasas, akivel életembe találkoztam, hihetetlenül jóképű is.

2015. ápr. 6. 09:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Mert nem hiszi el, hogy tetszik neki, vagy mert tudja, hogy udvarias, kedves, segítőkész férfiként úgyse kellene a nőnek hosszabb távon.
2015. ápr. 6. 09:55
 2/8 A kérdező kommentje:

De elhiszi, és kellene neki...

Amugy minden nőnek bókól csak ennek az egynek nem, a nő meg ha a közelébe megy a pasas totál rideg lesz, és "lefagy", pedig a nő már kezdeményezett is, a férfi meg elutasító volt, és akkor is rányomult egy olyan nőre aki nyiltan flörtölt vele, miközben volt barátja...

2015. ápr. 6. 09:59
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Gyáva kis f**sz
2015. ápr. 6. 10:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes. Lehet, hogy pont az a baj, hogy itt minden nagyon tiszta? Mármint flörtölgetni lehet, abban nincs felelősség, de így már kicsit komolyabb a helyzet.
2015. ápr. 6. 10:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, félhet, hogy rátelepszik a nő az életére, mindenről tudni akar, megismerni a családtagokat, finoman lépésről lépésre kontrollálni az egész életét, házasság, család, gyerek, és akkor aztán nem mehet rá a merészebb, bevállalósabb nőkre, mert lelkiismeretfurdalás, balhé, válás, anyagi csőd, hajléktalanság jön :)
2015. ápr. 6. 10:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Én akkor vagyok közömbös valakivel, ha

1) nem hiszem, hogy esélyem vah nála

2) nem érdekel

Ki kéne deríteni, mdelyik áll fenn. Csak hogy tudd: másodkézből én nem huszem el, hogy bejövök valakinek. Vagy ignorálom a tényt, mert tőle akarom hallani. Tehát biztos nem hajtok rá, csak mert hallom. Ennélfogva ebben a szituban tőled várnám a kezdeményezést, amolyan "nehogy már a kisujját se kelljen mozdítania" módon.

24/F

2015. ápr. 6. 10:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Akivel flörtölgetett neki felajánlotta hogy hazaviszi egy esti "buli" után, pedig tudta hogy van barátja és érdekes módon még jóba is maradtak holott a nő elég rendesen megvezette, arra a nőre meg haragszik valamiért akiről tudja hogy tetszik neki...
2015. ápr. 6. 10:15
 8/8 A kérdező kommentje:

Mondjuk hogy "rátelepszik" az életére az fordítva is igaz lehet, én is megszeretném tartani valamilyen szinten a függetlenségemet, szerintem az a normális ha megvan az egyensùly.

Az igaz lehet, hogy a nő a kisujját se mozdítja, de mégis egy férfinak kell kezdeményezni, mert ezek után már nyomulás lenne, amugy írtam hogy a nő már kezdeményezett, csak nem flörtölt.

2015. ápr. 6. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!