Van itt olyan srác, aki ismerkedne fogyás céljából?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy ez most hülyén hangzik :)
Elkezdtem diétázni és edzeni, de sajnos az akaraterővel vannak gondjaim. Arra gondoltam, hogy egy ellenkező nemű (aki akár maga is fogyni akar), jobban tudna motiválni, mintha csak egyedül csinálnám, még akkor is, ha csak emiatt ismerkednénk, nem kapcsolat, vagy ilyesmi céljából.
2015. máj. 11. 13:15
1/25 anonim válasza:
Pedig a szex az jó fogyás céljából is :D
2/25 A kérdező kommentje:
A felszabadult szexhez olyan test kell, amivel elégedett vagy :)
2015. máj. 11. 13:18
3/25 anonim válasza:
hát nekem hízni kéne vasággyal vagyok 60kiló XD
de az ágyban szívesen meg mozgatlak :P
5/25 anonim válasza:
Hova valósi vagy? Mert az nem mindegy. Én szívesen futnék vagy úsznék mással is, de nem mennék azért el túl messzire
6/25 A kérdező kommentje:
Bárcsak én is 60 kiló lennék vasággyal :)
Futás-úszás nálam sajnos még nem játszik: futástól 3 perc alatt kidöglök, úszáshoz meg fürdőruhát kéne húzni és az oszlopokat nem szívesen mutogatom a lábam helyén :)
2015. máj. 11. 13:22
7/25 A kérdező kommentje:
4.: milyen a testem? Mint egy kardszárnyú delfiné: kecses és henger alakú :D
2015. máj. 11. 13:24
9/25 A kérdező kommentje:
igen
2015. máj. 11. 13:31
10/25 anonim válasza:
És aki hízni akar? Azzal mi a helyzet?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!