Lányok, jöttetek már össze olyan sráccal aki egyébként egyáltalán nem jött be külsőleg, de annyira jónak tartottátok a személyiségét?
Igen. Az 1. barátom volt.
2 év után elmúlt a rózsaszín köd és taszított a külseje, nem vonzódtam hozzá szexuálisan.
Eldöntöttem, hogy ezentúl csak olyannal jövök össze akihez vonzódom.
L20
Nem egészséges egy ilyen kapcsolat...
#15 Ebből pl. a pasinak szerintem az jön le, hogy a "nőők" nem szeretnek szexelni.
Igen, jártam ilyen fiúval, de egy idő után megromlott a kapcsolatunk, és minden viselkedés alkalmával a fejemhez vágta, hogy mert én biztos tökéletes vagyok, ő meg mindenben a rossz, pedig soha nem mondtam, vagy utaltam arra, hogy ő átlagon aluli külsővel rendelkezik. Aztán egyszer békültünk, akkor pedig ragaszkodó lett, mert én milyen jó vagyok, hogy vagyok neki, ne hagyjam el stb. Még később pedig mindenkire féltékenykedett, hogy én ne menjek barátnőzni, mert megtalál valami pasi, a családomra is féltékeny volt. Egy veszekedés után gondolkodtam, és minden rossz eszembe jutott vele kapcsolatban. Összeveszve mentünk aludni, és amikor megérintett, majdnem elhánytam magam. Soha nem lesz jó vége, ha olyannal randizol, aki egy kicsit sem vonz szexuálisan. :(
Amúgy bocsi kérdező, nem akartalak megijeszteni. :D Simán működhet a kapcsolatod, ha egy nem viselkedsz úgy, mint egy idióta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!