Lányok, jöttetek már össze olyan sráccal aki egyébként egyáltalán nem jött be külsőleg, de annyira jónak tartottátok a személyiségét?
Én konkrétan ezen az oldalon ismertem meg egy fiút, elkezdtünk beszélgetni, majd képet cseréltünk. Meg volt a közös hang, de külsőre kifejezetten nem jött be. Értelmes, értékes srácnak tűnt, úgyhogy adtam neki egy esélyt és elmentem vele randizni.
Azóta együtt vagyunk :)
Minden álmom, hogy olyan lánnyal járjak, aki szerint ronda vagyok, csak "adott egy esélyt".
Ja, nem, kössz nem.
Egyetértek a #2. válaszadó helyzetével.
Előbújt a túlzottan ragaszkodó, hisztis énje, már-már kicsit lányosnak tűnt. Nem azt mondom, hogy baj, ha meg akar adni minden... de nekem nem kell minden.
fodítsd meg a dolgot:
te összejönnéél egy olyan lányal aki mondjuk 150 magas, és 100 kilo?!
pattanásos.
Ugye hogy nem, bármiylen lenyűgöző a személyisége is, a külső vonzalom elengedhetetlen!
pénzért, lehet bármi.
de felejtsd el hogy ha nem tetszel a csajnak, összejön veled, mert jó dumád...
Hosszútávon nem fog működni egy olyan kapcsolat, ahol nincs meg a kölcsönös vonzódás.
Lehet erőltetni, de nem lesz jó vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!