Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan ismerkedjen az, aki...

Interferencia kérdése:

Hogyan ismerkedjen az, aki nem szeret ismerkedni?

Figyelt kérdés
Úgy értem a dolgot, hogy sokan nem szeretnek különösebben új embereket megismerni, de párkapcsolatra szükségük lenne.
2015. máj. 10. 19:01
 1/6 anonim ***** válasza:
ez téves... párkapcsoaltra annak van csak szüksége aki hajlando a komprumisszumokra, aki tudja a mási kfelet öntetlenül szeretni... nekik van szükségük párkapcosaltra a többinek nincs.
2015. máj. 10. 19:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Én sem lélegezni, még is azt csinálom. :)
 3/6 anonim válasza:
sehogyse. bújj el.
 4/6 anonim ***** válasza:

1) Vagy jöjjenek össze egy már meglévő ismerősükkel.

2) Vagy próbálják leküzdeni az ellenérzéseiket

Más most így hirtelen nem jut eszembe :D Max. még annyi, hogy hagyják, ne erőltessék a dolgot. Időnként úgyis lépnek új emberek az életünkbe, akár teszünk ezért, akár nem. Idővel valamelyikük talán felkelti az érdeklődését és akkor vele már nem is lesz olyan kellemetlen az ismerkedés sem.

2015. máj. 10. 19:04
 5/6 anonim válasza:
Én speciel tartok az ismeretlen emberektől, nem szeretek idegen környezetbe menni. Ezt a gátlásomat kétféleképpen szoktam leküzdeni: csekély mennyiségű alkohol (ha van itthon), vagy egyszerűen "lesz ami lesz" alapon bevetem magam. Ismerkedéskor fő a lazaság, de ha lehet, add magad, legalábbis a jobbik tulajdonságaidat helyezd előtérbe.
2015. máj. 10. 19:05
 6/6 anonim ***** válasza:
1: Ez így szerintem nem igaz, az ettől eltérő embereknek is szükségük lehet kapcsolatra, legfeljebb másoknak nincs szükségük rájuk :D
2015. máj. 10. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!