Sok fiút miért feszélyez az hogy fiatalabb lányokkal ismerkedjen? Illetve sok fiú miért csak pont maga korabeliekkel akar ismerkedni?
A korombeli fiúk nem igazán érdekelnek, de az idősebbek mostanában valamiért elkerülnek. 4 hónapja szakítottunk a 19 éves barátommal, azóta maximum csak ilyen 16-17 évesek próbálkoztak, akik nem tetszenek. Nem csak a kor számít, de sokkal vonzóbb nekem egy idősebb fiú, mint egy velem egykorú és azt látom hogy sokuk meg valamiért csak a saját korosztályánál akar próbálkozni. A velem egykorú fiúk közül sokan miért nem mennek az 1-3 évvel fiatalabb lányok után és így tovább?
17/L
mondjuk, mert öreg neveznek a tini lányok és amúgy is kis felszínes, éretlen csitrik
24f
És miért kaptam eddig több mint kétszer annyi privát üzenetet fiúktól azzal, hogy ismerkedjek meg velük, mint ahány választ itt a kérdésemre?
Amúgy kösz az eddigi válaszokat.
miért kéne a nálunk 1-3 évvel fiatalabbakkal ismerkedni?
17 éves vagyok, de nem fogok összejönni egy 14-5 éves lánnyal, mert ebben a korban rettentő sokat számít az a pár év, úgy áltlában nézve az embereket.
amúgy mi az, ami miatt a korodbeli fiúk nem érdekelnek?
félre ne értsd, eszem ágában nincs ismerkedni, plána nem itt, pláne nem neten. csak érdekel.
ezt én sem értem. én is szívesebben vagyok inkább fiatalabb lányokkal (15-18), haverjaim meg középiskolással nem is ismerkednének kb.
21f
6:
Azért nem érdekelnek a korombeli fiúk, mert van jobb náluk. Az idősebb fiúk :)
Igen, ilyen egyszerű. Nem tudomhogy fordítsam le fiú nyelvre: Ha van két lány, akik belülre ugyanolyan vonzóak számodra, de az egyik 6/10-es, a másik 8/10-es kinézetű, akkor te is (és mindenki) a jobbat választja. Miért? Mert a jobb az jobb.
A nekem fontos dolgokban, pedig a tőlem idősebb fiúk általában sokkal jobbak, mint a velem egykorúak.
de azok a srácok is voltak fiatalok, és ha a te szemszögedből nézzük, akkor a mostani 16-7 évesek is olyan jók lesznek majd pár év múlva. bár, ha jobban belegondolok meg lehet érteni, mert az idősebb srácok, már kinőtták a tinikor problémáit, és férfiasabbak is. nem bántani akartlak, csak megérteni.
és köszönöm az egyszerű hasonlatodat, értékelem:)
nem minden 17 éves műveletlen, mint a főd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!