Vannak itt magukat csúnyának tartó lányok, ti miért tartjátok magatokat csúnyának?
Figyelt kérdés
2015. máj. 10. 14:32
1/18 anonim válasza:
Mert 8 évig csúfoltak gondolom ,nem ok nélkül-.- 19/L
2/18 anonim válasza:
Jelen!
Azert mert van rajtam egy kis tulsuly es van nemi onbizalom hianyom amibol kifolyolag nincs az az ember aminek elhiggyem hogy szep vagyok pedig sokan mondtak.
18/L
3/18 anonim válasza:
Jajj még mennyi! De a legtöbb nem is csúnya vagy kövér!
4/18 anonim válasza:
Hmmm... Mert hiába nincs rajtam túlsúly, attól még daginak nézek ki. Az arcom is tök csúnya, és egy rohadt betegség miatt még a hajam is hullott (nemrég végre abbamaradt), szóval minden önbizalmamat elvitte ez az egész
7/18 anonim válasza:
Azért mert dagi vagyok. Ezen nincs mit szépíteni:D
Ha lenne egy kis kitartásom talán jobb lenne a helyzetem:S
8/18 anonim válasza:
Adjátok ide a kezeteket együtt elérjük a partot! ;)
9/18 anonim válasza:
Én is telt nő vagyok, mégis sok embernek tetszem. Lányok fel a fejjel, minden csak a hozzáállásotok kérdése :)
10/18 anonim válasza:
Csajok! Akkor küldjetek már nekem képeket! Őszintén megírom milyennek látlak! Na?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!