Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Gáz, ha eddig csak önbizalomhi...

Gáz, ha eddig csak önbizalomhiányos, magukat csúnyának tartó csajok jártak vagy smároltak, szexeltek velem?

Figyelt kérdés
Azok a tipikus könnyűvérű, fullos csajok, akik tudják magukról, hogy szépek és van legalább 100 lájkjuk emberszámba se szoktak venni, általában ők szoktak kinevetni, ha meglátnak bárhol, csúfolgatni, beszólogatni nekem. Persze volt már olyan is, hogy egy nem valami vonzó vagy túlsúlyos csaj fikázott le, akkor én is néztem, hogy ez mit akar, hisz ő sem nagy szám külsőre. Most is szerelmes belém egy csaj, de ő rondának tartja magát, pedig nem az, inkább átlagos külsőre. Amúgy én tényleg csúnya fiú vagyok ezt mindig is tudtam, irigy vagyok a páwákra meg az izmos magas fickókra. Próbálok helyesebbnek kinézni, de a fránya genetikai adottságokon nem könnyű változtatni, főleg a katasztrófális arcszerkezetem, amit ha meglátnak egyből fikáznak.
2015. máj. 1. 11:20
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Én egy jóképű srác vagyok, de el nem tudom képzelni, hogy egy ronda csajnak beszóljak a külseje miatt. Valami debilek között mozogsz esetleg?
2015. máj. 1. 11:23
 2/10 To7ka ***** válasza:

Jártak VAGY smároltak?:D

Egyébként nem különösebben gáz. Nekem. Számodra már jelentősen. Képzeld el, hogy a munkád során el kellene végezned egy 4 hónapos tanfolyamot, dupla fizetésért. És szépen telnek az évek, nem csinálod meg.

Ugyanaz igaz erre is, kihozhatsz magadból többet, ha minimálisan is, de érhetsz el eredményt.

!!!

A másik, nem minden a külső. Ha kicsit többre értékelnéd azokat a lányokat, akik kedvesek, szóba állnak veled, összejössz velük, felismernéd a szépségüket, kedvességükben, intelligenciájukban, bármilyen egyéb belső értékükben, akkor lehetnél boldog és nem ezen agyalnál. Akik beszólogatnak meg szard le. Ha olyan lányokkal jársz akik csúnyák, nem érzed magad jól velük, és ezt ki is mutatod, akkor ártasz magadnak (kinevetnek még többen, plusz boldog se vagy), és ártasz a lánynak is...

Kicsit értékeld át!:)

2015. máj. 1. 11:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem gáz, nem tehetsz róla, hogy így születtél. Ha csúnya vagy, ez a legtöbb, amit elérhetsz, ehhez is nagy szerencse kell.
2015. máj. 1. 11:25
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom legutóbbi csaj nagoyn is bejött nekem, jó vot vele dugni.
2015. máj. 1. 11:43
 5/10 anonim ***** válasza:

barátom, olyan de olyan fájdalmasan sekély vagy, mint a lájkvadász kispitsák facebookon, akiket emlegetsz.. :D

nem, nem gáz a dolog önmagadhoz képest, hát légy boldog :D

2015. máj. 1. 11:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha neked bejönnek, akkor ne érdekeljen, győzd meg őket, hogy nincs velük gond.
2015. máj. 1. 11:50
 7/10 anonim válasza:

Gyors kérdés a kérdezőnek (lehet, hogy egy kő alatt éltem eddig), de mi a ferde tököm mérőszáma az, hogy valakinek hány lájkja van? És egyáltalán hol?

U.i.: Ne irigyeld a pávákat, mert eléggé melegen néznek ki, se az agyatlan izompacsirtákat. Attól még, hogy nem nézel ki egy meleg állatnak, lehetsz stílusos és elegáns. Én sem vagyok nagy szám, mégis csodás barátnőm van. Ja és még egy tipp: ne azok közül válogass, akik a "páwákra" buknak. Rengeteg gyönyörű és okos lány van a világon :) csak őket nem olyan könnyű megszerezni, mert nem elég a külső.

2015. máj. 1. 12:26
 8/10 anonim ***** válasza:

Olyan lányokra vágysz akik tipikusan könnyűvérűek és 100 lájkjuk van...

Ez nagyon gáz. :D

Pont, hogy azt lenne kihívás meghódítani, aki nem könnyűvérű. A lájkok számától pedig nem lesz olcsóbb a kenyér.

L20

2015. máj. 5. 23:01
 9/10 anonim válasza:
90%
Hallod ha úgy nezel ki mint egy bányarém, akkor hogy kellenel a fullos csajoknak? A lanyoknak akik eddig veled voltak nem artana novelni az onbizalmukat neked viszont rohadtul vissza kellene venned az egodbol kisgyerek mert nem eleg hogy csunya vagy még buta is.
2015. máj. 5. 23:30
 10/10 anonim ***** válasza:

ebből annyi jön le, hogy te is önbizalom hiányos vagy, ezért csak ilyen csajokkal tudsz összejönni.

Az igazi nőkkel nem könnyű a helyzeted, mivel nem is vagy igazi férfi. És ez nem pusztán az arcodon múlik. Lehetsz úgy is férfi, sőt. Magadra is jobban feltudsz nézni, ha megdolgozol valamiért, ellentétben ami adott. Ez a kisugárzás, és ezt megérzik már első látásra...

2015. máj. 6. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!