Gáz, ha eddig csak önbizalomhiányos, magukat csúnyának tartó csajok jártak vagy smároltak, szexeltek velem?
Jártak VAGY smároltak?:D
Egyébként nem különösebben gáz. Nekem. Számodra már jelentősen. Képzeld el, hogy a munkád során el kellene végezned egy 4 hónapos tanfolyamot, dupla fizetésért. És szépen telnek az évek, nem csinálod meg.
Ugyanaz igaz erre is, kihozhatsz magadból többet, ha minimálisan is, de érhetsz el eredményt.
!!!
A másik, nem minden a külső. Ha kicsit többre értékelnéd azokat a lányokat, akik kedvesek, szóba állnak veled, összejössz velük, felismernéd a szépségüket, kedvességükben, intelligenciájukban, bármilyen egyéb belső értékükben, akkor lehetnél boldog és nem ezen agyalnál. Akik beszólogatnak meg szard le. Ha olyan lányokkal jársz akik csúnyák, nem érzed magad jól velük, és ezt ki is mutatod, akkor ártasz magadnak (kinevetnek még többen, plusz boldog se vagy), és ártasz a lánynak is...
Kicsit értékeld át!:)
barátom, olyan de olyan fájdalmasan sekély vagy, mint a lájkvadász kispitsák facebookon, akiket emlegetsz.. :D
nem, nem gáz a dolog önmagadhoz képest, hát légy boldog :D
Gyors kérdés a kérdezőnek (lehet, hogy egy kő alatt éltem eddig), de mi a ferde tököm mérőszáma az, hogy valakinek hány lájkja van? És egyáltalán hol?
U.i.: Ne irigyeld a pávákat, mert eléggé melegen néznek ki, se az agyatlan izompacsirtákat. Attól még, hogy nem nézel ki egy meleg állatnak, lehetsz stílusos és elegáns. Én sem vagyok nagy szám, mégis csodás barátnőm van. Ja és még egy tipp: ne azok közül válogass, akik a "páwákra" buknak. Rengeteg gyönyörű és okos lány van a világon :) csak őket nem olyan könnyű megszerezni, mert nem elég a külső.
Olyan lányokra vágysz akik tipikusan könnyűvérűek és 100 lájkjuk van...
Ez nagyon gáz. :D
Pont, hogy azt lenne kihívás meghódítani, aki nem könnyűvérű. A lájkok számától pedig nem lesz olcsóbb a kenyér.
L20
ebből annyi jön le, hogy te is önbizalom hiányos vagy, ezért csak ilyen csajokkal tudsz összejönni.
Az igazi nőkkel nem könnyű a helyzeted, mivel nem is vagy igazi férfi. És ez nem pusztán az arcodon múlik. Lehetsz úgy is férfi, sőt. Magadra is jobban feltudsz nézni, ha megdolgozol valamiért, ellentétben ami adott. Ez a kisugárzás, és ezt megérzik már első látásra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!