Lányok! Ha hetekig tartó szemezés után már fel sem veszitek a szemkontaktust, az mit jelent?
Figyelt kérdés
2015. márc. 28. 22:48
1/8 anonim válasza:
Nem tudom, én csaj vagyok
Valamennyi/csaj
2/8 anonim válasza:
Hetekig tartó?
Hogy lehet ennyi ideig csak egymást nézni?
3/8 Didiiayer válasza:
Valószínűleg, akivel szemezel már megunta, hogy csak szemeztek.
4/8 anonim válasza:
Érdektelenség.Mivel rájött mekkora Nyúl Béla vagy hogy nem mersz jobban közeledni,vagy megszólítani.
5/8 anonim válasza:
És ha valaki 1 éven keresztül rám-rám pillant?
Néha 2 hétig semmi, majd egy nap sokszor, de egy éven át....
6/8 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy már nem vagy férfi a szemükben.
Én is szemeztem egy lánnyal sokáig, aztán mire próbálkoztam nála, már nem is érdekeltem. Sajnos ez van... azta is bánom, hogy nem csaptam le rögtön. :(
7/8 A kérdező kommentje:
Egy ideig azért nem léptem, mert nem olyan rég lett vége a kapcsolatomnak, és gondoltam, kicsit jó egyedül. De miután elkezdtek hiányozni az érzelmek, és eldöntöttem, hogy kapcsolatot akarok, azóta nem nagyon jönnek össze a dolgok.
De még nem adom olyan könnyen fel ezt a lányt!
2015. márc. 28. 23:14
8/8 anonim válasza:
Megtörténhet hogy a csajnak le esett hogy te kedveled de o megunta a várakozás. Ezert mar nem szemét azert hogy menny mar hozza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!