Hol találkozhatnék normális lányokkal?
Az a helyzet, hogy most lett vége nemrég egy 2 éves kapcsolatomnak és eléggé letört voltam meg minden. Végre túltettem magam rajta és most szeretnék találni egy normális barátnőt. A gond, hogy bármerre járok ugyanazt az üres, tömeg plázap*csát látom. Voltam bulizni is párszor és össze is jött volna pár csajjal, de őszintén szólva én nem erre vágyok.
Én normális lányokkal akarok találkozni, akikkel NORMÁLIS kapcsolatom lehet. Olyan, aki nem fekszik velem le az első bókra. Én udvarolni akarok neki, randizni vinni meg minden. Gimnáziumba járok, nincs sok csaj és azok is mind a tükörben pózolós iPhone-os r*bancok.
Szóval hova kéne járnom, hogy találkozzak normális csajokkal? Hol vagytok? Sajnos még az az előnyöm sincs, hogy pesti vagyok. Magamat átlagos kinézetűnek tartom, tehát szerintem ezzel se lenne gondom.
Előre is köszönöm :)
19/f
Szerintem nem csak az h foglalt, de nem is létezik, mert ha létezne a világ meg mások úgyis tönkretennék. :P
De ne szomorodj el ... tőlem küzdhetsz a semminek, de szerintem nem éri meg jónak lenni.
Én például nagyon sokáig rendes voltam.. XD
hát én is arra jutottam, hogy sehol vagy foglalt... az meg, hogy nem éri meg rendesnek lenni, hát az egyéjszakás az nekem is megy, de vele utána nem folytatnám (előítélet tudom, de ki tudja hány egyéjszakása volt neki is), szóval komolyra meg nem találok sehol sem normális lányt
már lassan lemennék Pécsre is :/ csak az egy vagyon lenne hosszútávon
Am ugye csaka volt barátnődre akartál célozni azokkal az egy éjszakás kalandokkal. :P
Szégyen ajajjajj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!