Van egy fiu (28 eves), aki nagyon tetszik. En 19 vagyok, ezt valoszinuleg latja rajtam es nem mutat semmifele erdeklodest. Hogyan kelthetnem fel a figyelmet magamra? (tovabbiak lent)
Szoval a fiu 28, en 19, ezert nem is nagyon vesz eszre (...gondolom ezert...). Sok mindent megtudtam rola, amik alapjan nagyon szimpatikus lett, es szeretnem megismerni. O egy boltban dolgozik, ami kozel van a sulimhoz, ezert sokszor bejarok oda vasarolni (ez egy borbolt). Eddig joreszt o szolgalt ki. Mindig probaltam sokat kerdezni tole, hogy sokat kelljen velem foglalkoznia, es kicsit megjegyezzen, de egyaltalan nem latok nala erdeklodest irantam, csak a "vevő szent" elven alapulo kenyszer "kedvesseget" latom rajta. Tudtok valamit javasolni? Hogyan terelhetnem pl. szemelyesre a temat? Vagy mi lenne az, amitol elfelejtené, hogy valoszinuleg joval fiatalabb vagyok nala?
1. Ő rolam semmit sem tud, meg a nevemet se, csak annyit, hogy szeretema bort.
2. Nem erdekel a kor kulonbseg, szeretnek vele megismerkedni es esetleg randizni. Szoval nem az erdekelnek azok a velemenyek, hogy o mar benne van az eletben, en meg meg el sem kezdtem. Inkabb kiprobalnam.
Elore is koszonom a segitseget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!