Sz.Fruzsina kérdése:
Szerintetek gáz? (Többit lent)
Figyelt kérdés
Én egy 14 éves lány vagyok és tetszik egy fiu,aki 23 éves és nagyon rendes. De nekk van barátnője viszont ma elvitt a suliba mert fotózás volt és úgy köszönt el,hogy "Szia Bébi,Imádlak..." és ezt nem tudom,hogy értette.
Minden választ szívesen várok. És köszönöm szépen őket.
2015. máj. 8. 21:18
2/6 anonim válasza:
Csak ugratott, nem kell minden szót komolyan venni.
3/6 2-es vagyok válasza:
Igen ez gáz... Ez már nagyon nagy korkülönbség, pedig én a szabad szerelem híve vagyok... :/
4/6 anonim válasza:
Szerintem is csak ugratott, jópofizott, de túl nagy a korkülönbség.
5/6 anonim válasza:
Nekem is mondott hasonlókat egy lány,el is hittem,hogy szerelmes belém,de kiderült,hogy csak barátként tekintett rám.Elég szépen összetörte a szívem.
6/6 anonim válasza:
Ha 17 lennél ő 26 akkor is nagy lenne a korkülönbség, de egy 23 éves egy 14 évessel nem fog leállni, csak kedvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!