Miért idegesítő a legtöbb ember?
Gec-re idegesítenek. Mindenkinél ugyanazok a sablon f...ságok, problémák. Alig találok igazi egyéniséget manapság, aki érdekes ember. Érdekes alatt azt értem, hogy gyökeresen más a megközelítése a világ felé, mint a legtöbb átlagembernek, akiknek kimerül a kultúrája a szarás-b...ás, evés-ivás-alvás-szerelmi válságnál. Hol lehet érdekes emberekkel megismerkedni, akiket csomó minden érdekel a felszínes dolgokon kívül?
A nőkről nem is beszélve: ma is ültem kint egy téren, odaül mellém két csaj, aztán tárgyalja egyik a másiknak, hogy jajj neked nem elég egy pasi 1 hónapnál tovább stb. Miért ilyen a legtöbb ember? Kaptunk egy agyat, kötelessége lenne mindenkinek kihasználni a kapacitását, amennyire csak tudja. Nem?
Ha nem birod mar elviselni azt amiben vagy
Lepj ki mint egy rossz cipobol ringazsd el magad!
Amugy ha erdekes emberre vagysz beszelgethetunk :) nem hiszem hogy kiigazodsz majd rajtam :D
18/L
Te most miől beszélsz?
Ritkaságot keresed, nem pedig az átlagot, ne lepődj meg, ha nem találod meg azonnal.
Mert droidok, ha véletlenül belépsz egy plázába (amitől Isten óvjon!) jól láthatod.
Egyetemen lehet érdekes emberekkel találkozni.
Egyetértek a kérdésfeltevővel. Én "igyekszem", hogy ne tartozzam a csordához, nagyon mondjuk nem kell megerőltetni magam :-) Persze ismeretlenül meg lehet vádolni, hogy ime egy újabb lúzer hipokrita, holott messze nem vagyok egyik sem. De nem is ez a lényeg, én örülök, ha nem értenek, hisz akkor jó az irány ;)
People are Crazy-nek csak Jim Morrison szavaival válaszolhatok: "People are Strange".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!