Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Megtetszett egy lány, de...

Megtetszett egy lány, de semmit sem tudok róla. Tippek?

Figyelt kérdés
A mai napon egy pláza ruhaüzletében vásároltam és láttam meg (nem ez volt az első alkalom,hogy láttam).Semmit nem tudok róla,nagyon bosszant.. Valakinek van valamilyen tippje,hogy hogyan tudnám megismerni ill. megszerezni az alap adatait? (priviben leírhatom,hogy hol és melyik üzletben láttam.)

2015. máj. 8. 17:50
 1/4 anonim ***** válasza:

185H

196D

nekem ezek a tippjeim hétvégére.

2015. máj. 8. 20:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,ezt a segítőkész kommentet......:)
2015. máj. 8. 20:38
 3/4 anonim válasza:
van egy app aminek ez a lényege hogy ha idegen emberek tetszenek és nekik is megvan ez az alkalmazás akkor megbökhetitek egymást.Sajnos nem tudom a nevét de 2014-ben az egyik legnépszerűbb alakalmazás volt ezért szerintem könnyen megtalálod,és lehet hogy beválik.Ha nem akkor a boltban leszólithatod.Először lehet hogy gáznak hangzik de ha nem jössz be neki akkor sem baj mert egyszerűen leléphetsz és valószínűleg az életben nem fogtok találkozni:D
2015. máj. 8. 20:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen ez is egy megoldás..:D megy a zöld;)
2015. máj. 8. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!