Megtetszett egy lány a facebook-ról, írtam neki, szerintetek ezzel nagyon leégettem maga előtte?
Ott tartok, hogy bejelöltem, ő pedig visszaigazolt. Írtam is neki. Lájkoltam már jó pár pár képét is.
Mit tegyek? Nem vagyunk közeli ismerősök. Mit tegyek, hogyan közeledjek, hogy ne riasszam el, és hogy finoman a tudatára adjam, hogy én többet szeretnék vele, és várom a reakcióját. Én 28, ő 19.
Ezt írtam neki: "Szia. Láttam, hogy visszajelöltél.
Én azért jelöltelek mert megtetszettek a képeid és rokonszenvesnek, kedvesnek tűnsz. Szívesen beszélgetnék és ismerkednék veled, ha úgy gondolod. Részemről ismerkedhetnénk valamikor személyesen, facebookon kívül is. Bármi is lehet belőle. Mi a véleményed? Mit szólsz? Várom a válaszod, akármi is legyen az. ui:Szóval szívesen barátkoznék veled."
Szerintetek nagyon gáz az üzenet amit írtam neki? Még nem kaptam választ tőle. Ez egyértelmű nemet jelent? Szóval totális kudarc?
Köszönöm a komoly és segítőkész válaszaitokat.
"Bármi is lehet belőle."
"ui:Szóval szívesen barátkoznék veled."
ez így égő
"Bármi is lehet belőle."
"ui:Szóval szívesen barátkoznék veled."
ez így égő
És szerinted mi lett volna a helyes megoldás? Nem akartam elsőre elriasztani vagy megijeszteni. Azért próbáltam, így fogalmazni hogy nem gondolja azt, hogy túlságosan is rámenős vagyok és hogy éreztessem vele, hogy tisztességesek szándékaim és közeledésem felé.
"Nem is VOLT esélyed, nem tettél tönkre semmit."
De szar már.
Kösz a hasznos választ.
Hazug oldal ez a facebook és én egyenesen belesétáltam a csapdájába. Soha többet nem fogok ilyet csinálni, már azt is sajnálom, hogy egyáltalán megtetszett ez a lány. Bár sohasem láttam volna a képeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!