Megtetszett egy lány a facebook-ról, írtam neki, szerintetek ezzel nagyon leégettem maga előtte?
Ott tartok, hogy bejelöltem, ő pedig visszaigazolt. Írtam is neki. Lájkoltam már jó pár pár képét is.
Mit tegyek? Nem vagyunk közeli ismerősök. Mit tegyek, hogyan közeledjek, hogy ne riasszam el, és hogy finoman a tudatára adjam, hogy én többet szeretnék vele, és várom a reakcióját. Én 28, ő 19.
Ezt írtam neki: "Szia. Láttam, hogy visszajelöltél.
Én azért jelöltelek mert megtetszettek a képeid és rokonszenvesnek, kedvesnek tűnsz. Szívesen beszélgetnék és ismerkednék veled, ha úgy gondolod. Részemről ismerkedhetnénk valamikor személyesen, facebookon kívül is. Bármi is lehet belőle. Mi a véleményed? Mit szólsz? Várom a válaszod, akármi is legyen az. ui:Szóval szívesen barátkoznék veled."
Szerintetek nagyon gáz az üzenet amit írtam neki? Még nem kaptam választ tőle. Ez egyértelmű nemet jelent? Szóval totális kudarc?
Köszönöm a komoly és segítőkész válaszaitokat.
Tényleg nem voltam elég tökös?
Mit kellet volna írnom neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!