Lányok, mit szólnátok, ha egy 20 éves fiú ezt mondaná nektek? : "Szia! Fogadjunk egy században, hogy nem akarsz majd eljönni velem moziba! " A félreértések elkerülése végett nem a lány lefizetése a cél, ezért is az elég alacsony összeg.
Figyelt kérdés
2015. máj. 8. 17:33
11/14 anonim válasza:
Ha nekem tetszene a srac, aki mondana en biztos nagyon orulnek neki. Szerintem kreativ otlet. De ha nem josz be a lanynak akkor rosszul is elsulhet.
12/14 anonim válasza:
Nekem tetszik a szöveg. Ha a srác nem a "szóba sem jöhet kategória", akkor szerintem elfogadnám a meghívást :)
14/14 anonim válasza:
Szerintem elég gyenge szöveg, ez a fogadás így pont olyan, mintha azt mondanád neki: Fogadjunk, hogy azt fogod mondani piskóta. Aztán majd ő eldönti, ki nyerjen... Akkor már inkább abban akarj fogadni, hogy a mozi végén meg akar majd csókolni, akkor legalább amiatt eljön moziba, hogy bizonyítsa: nem. De ez így ebben a formában gáz, nem tudom ki az, akit ez már lenyűgöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!