165/75-el mennyire kell bevállalósnak lennem, hogy bejöjjek a pasiknak?
Válaszoltam a kérdésre. Nem tudom mire van ekkora arcod...
Sejtem már miért nem közelednek feléd a fiúk.
Normális választ adtam. Egy ilyen megnyilvánulás ,,nem, 75 a válaszadók iq szintje'' + még hogy rajtad van 10-20 kiló felesleg nem fog téged minden pasi álmává tenni.
Ha még kedves/aranyos lennél talán, de ilyen stílussal.
Hogy visszaoffoljalak picit csak hogy értsd milyen érzés:
,,:D ez tetszett #9 . szerencsére mellem legalább van.'' A kövér nőknél a nagy mell olyan mint a vékony fiúknál a kockás has.
9-es vagyok:
Azért írtam, hogy normális, mert valakinek nagyobb a csonttömege, mint az izomtömege. Sőt, az sem mindegy, hogy az a 10 kiló zsír vagy izom.
Megkockáztatom, hogy nálad ez a 10 kiló zsírt jelent. Mellé meg nagyképűséget. Legyél büszke, az önbizalom lényegében megvan, már csak egy kis szerénységet is fel kéne mutatni. Te szerintem az a típusú csaj lehetsz, aki a fészbúkon a "Jaj, olyan szép/csinos vagy!" szövegekre "Jaj, ne hazudj már! :$" válaszokkal reagál, pedig csak nagyképű vagy és kiteszed, amid van.
+1 utolsó
Tipikus példája a kérdező a kövér, de nagyképű nőknek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!