Mit tegyek, hogy minél több nőnek bejöjjek?
Arcomat múltkor 10 ember pontozta itt, és 5 db 7 pontosat, illetve 3 db 8 pontosat kaptam, a többi pedig 5 és 6 pont volt. Szóval az szerintem és ezek szerint mások szerint sem gázos.
185 centi magas vagyok, és 72 kg. Egyetemista vagyok mérnök szakon, és még egy évig gyakornoki állás a bevételem, ami attól függően, hogy mennyit dolgozok, havi 60-100 ezer közötti bevételt jelent.
Júniusban kezdtem el edzeni, hogy izom miatt a lehető legtöbb nőnek bejöjjek, ami jól is halad, ugyanis nagyon gizdán kezdtem (64 kg), de még valami hiányzik.
Mi kell a mai csajoknak, amire beindulnak?
23/F
72 kg.Wow.Ezzel egy újszülött bárányt talán még megijesztesz...
60k...
Öreg,jól megy?
10/8 a fejed?Az mi??10/8 idiótának kellesz?
Gondolkodj el azon,ki is vagy te,aztán írd ku ezt a szart még egyszer...ha még mindig hülye vagy...
Ha az arcoddal nincs gond, magas vagy, nem is kövér, sőt még edzel is, ezenfelül van eszed is, akkor mi kellhet még a csajoknak?
Soknak pénz meg jó verda, de gondolom neked sem a legalja népség kell.
Hidd el, van olyan akinek te már így is bejössz. Ne mások miatt edz, ne mások miatt változtass. Mindent magadért csinálj.
Ha jó a humorérzéked, kedves, figyelmes vagy, stb akkor semmi más nem kell hogy beindítsd a csajokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!