Egy csaj miért fél tőlem annyira hogy évek alatt se meri megmondani, hogy tetszem neki? És még én vagyok a r. ohadék a többiek szemében, mert levegőnek nézem? Az osztályomban van egy lány aki mint kiderült évek óta (3
éve ) belém van zúgva. Sose mondta nekem én sosem vettem észre, nagyjából valóban levegőnek néztem.
Majd most érettségi idején valaki szólt hogy beszélne velem négyszemközt. És közölte: mekkora bunkó paraszt vagyok hogy így semmibe veszem a csajt és nem igaz hogy nem vettem észre stb.
Ugyanis kiderült a csaj végül a pszichológusnál kötött ki „miattam” mert rájött hogy évekig egy osztályba járt velem de én rá se néztem és most érettségi után zérósodtak az esélyei.
És még én vagyok a bunkó hogy nem vettem észre.
Most a kérdéseim:
- valóban terhel engem felelősség? Itt dögöljek meg ha én bármit észrevettem a csaj viselkedésében, valóban levegőnek néztem de ez az én hibám lenne? Van szája neki akar valamit odajön mondja. Ennyi.
- vajon mi a jó franc lehet bennem annyira ijesztő hogy évek alatt se mer odajönni? Mi vagyok én baltás gyilkos vagy hétfejű sárkány vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!