Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy találhatnám meg?

Hogy találhatnám meg?

Figyelt kérdés

Ma szerencsém volt találkozni egy fiúval, aki rögtön megtetszett. Mindketten a szegedi Kőrösy iskolában írtuk az angol emeltszintűt, egy terembe is osztottak be minket, bordó ing volt rajta. Sötét haja és kreol bőre volt. Ezen kívül már nem sokra emlékszem, sajnos én hülye nem néztem meg a névsort kint az ajtó mellett, mielőtt hazamentem, hogy rá tudjak keresni. Azt sem tudom, melyik iskolába járhat, hogy egyáltalán szegedi-e, környékbeli vagy esetleg vajdasági, csak azt tudom, hogy nagyon meg szeretném őt találni, de fogalmam sincs, hogy hogyan. Nem lehet megnézni valahol az érettségizők listáját az interneten? Igazából akármilyen segítség megfelelne :D

Tudom, hogy gyakorlatilag lehetetlen, és valószínűleg sosem látom újra, de azért egy próbát megért :D

18/L

2015. máj. 7. 23:25
 1/9 anonim válasza:
A szervező iskolában biztosan megvan a lista (hiszen ők ragasztották ki az ajtóra). Hivd fel őket, kérdezd meg hogy bemehetsz-e megnézni - és ha ott vagy lefotózod, aztán rákeresel a nevekre facebookon.
2015. máj. 7. 23:32
 2/9 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy nem vagyok magyarországi, és ezt nehezen tudnám megoldani :/
2015. máj. 7. 23:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
De aranyos hogy így keresed :D
2015. máj. 7. 23:34
 4/9 anonim válasza:

Telefonálni csak tudsz?

Ha nem tudsz odamenni, megkéred hogy küldjék át neked a listát emailben. Nem nagy dolog.

2015. máj. 7. 23:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Bezzeg, ha a pasi írta volna ki ezt a kérdést, akkor tuti balf4sznak lett volna minősítve...
2015. máj. 7. 23:40
 6/9 A kérdező kommentje:
Elképzeltem, ahogy felhívom az iskolát, hogy küldjék el nekem a névsort, mert megtetszett az egyik fiú :D szép gondolat volt, szerintem jól ki is röhögnek :D
2015. máj. 7. 23:45
 7/9 anonim válasza:
Angol emelt szóbelin ;)
2015. máj. 8. 00:02
 8/9 A kérdező kommentje:
Az még sok idő, addig nem bírok várni :D és amúgy se biztos, hogy találkoznánk :D valahogy kiderítem addig :D
2015. máj. 8. 05:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Megtaláltam :D Méghozzá teljesen véletlenül :D De sajnos van barátnője :/
2015. máj. 21. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!