Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Keresek egy lanyt aki kb igy...

Keresek egy lanyt aki kb igy nez ki, hogyan talalhatnam meg?

Figyelt kérdés

Rovid, szines haja van (zold meg megvalami azthiszem), feher felso volt rajta, septum pc-je van es tetovalasa is.. Vekony es viszonylag magas es szemuveg is volt rajta.. Kozepsulis lehet..

Ma lattam Budan es nagyon megtetszett, de nem volt alkalmam megkerdezni a mevet sajnos :( tudom, hogy ez keves, de megszeretnem talalni

2015. márc. 26. 19:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Próbálkozhatsz azzal, hogy visszatérsz más hétköznapokon is ebben az időszakban arra a helyre, hátha gyakran jár ott.
2015. márc. 26. 19:17
 2/6 anonim válasza:
Sok sikert! Keress inkább egy tűt a szénakazalban! Az egyszerűbben megvan!
2015. márc. 26. 19:18
 3/6 anonim válasza:
Igaza van az első válaszolónak. Menj vissza oda hétköznaponként kb. abban az időpontban, hátha ott találod. Ne add fel :D
2015. márc. 26. 19:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Hat nem hiszem... Igazabol a kanadai nagykovetsegen lattam az eloadason...
2015. márc. 26. 19:26
 5/6 opened paradise ***** válasza:
Őt tuti,hogy én is keresném...
2015. márc. 26. 19:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Nincs esetleg facebook eseménye ennek az előadásnak? Ott lehetne nézelődni az "ott leszek"-et bejelölő felhasználók között, hátha rábukkansz!
2015. márc. 26. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!