Lehet bármi esélyem is egy edzőteremben dolgozó srácnál, ha kövér vagyok?
Rendszeresen járok edzeni, el is kezdtem fogyni, de elég pufi vagyok és félénk is.
Ez a srác ott dolgozik, ő az egyik edző. Nagyon kedvesnek tűnik, bár nem edz engem, de néha mond nekem egy-két szót, meg viccel stb.
Nem tudok semmit róla, lehet, hogy van amúgy is barátnője, meg nem tudom, hogy próbálhatnék közeledni.
Szerintetek van egy edzőnél esélyem úgy, hogy én nem vagyok (még) annyira sportos?
"Ha nem vagyok neked szimpatikus csak azért, mert kövér vagyok, kérlek keress magadnak más kérdést."
Ez a legnagyobb baj. Nem az, hogy kicsit molettebb vagy, sok srácnak (köztük nekem) nincs ezzel semmi baja, ha kedves vagy, humoros, lehet Veled beszélgetni, és van ami megfog benned.
Viszont ez a fenti beszólás elég komoly kisebbrendűségi érzésről tanúskodik, ha valaki mond valamit, rögtön biztos az alkatodra szólt be, biztos nem tetszel neki, és rögtön támadsz... ez inkább az, ami elriasztja a pasikat, nem az, ha egy nő kerekdedebb.
nekem bejönnek a molett lányok, de a 12-esnek sajnos teljesen igaza van.
higgadtság, meg ilyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!