Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet bármi esélyem is egy...

Lehet bármi esélyem is egy edzőteremben dolgozó srácnál, ha kövér vagyok?

Figyelt kérdés

Rendszeresen járok edzeni, el is kezdtem fogyni, de elég pufi vagyok és félénk is.

Ez a srác ott dolgozik, ő az egyik edző. Nagyon kedvesnek tűnik, bár nem edz engem, de néha mond nekem egy-két szót, meg viccel stb.

Nem tudok semmit róla, lehet, hogy van amúgy is barátnője, meg nem tudom, hogy próbálhatnék közeledni.

Szerintetek van egy edzőnél esélyem úgy, hogy én nem vagyok (még) annyira sportos?

2015. máj. 7. 20:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak lelombozni, de szinte 0 az esély arra hogy ebből kialakuljon bármi is. Az, hogy barátságos, kedves, humoros még a világon semmit nem jelent, ez egy szolgáltatás, az a normális, hogy aki ott dolgozik az kedves a vendéggel. Valószínűleg mindenkivel ugyanígy viselkedik. És ez most tök független attól, hogy hogy nézel ki, duci vagy-e vagy sem.
2015. máj. 7. 21:24
 12/14 anonim ***** válasza:
68%

"Ha nem vagyok neked szimpatikus csak azért, mert kövér vagyok, kérlek keress magadnak más kérdést."

Ez a legnagyobb baj. Nem az, hogy kicsit molettebb vagy, sok srácnak (köztük nekem) nincs ezzel semmi baja, ha kedves vagy, humoros, lehet Veled beszélgetni, és van ami megfog benned.

Viszont ez a fenti beszólás elég komoly kisebbrendűségi érzésről tanúskodik, ha valaki mond valamit, rögtön biztos az alkatodra szólt be, biztos nem tetszel neki, és rögtön támadsz... ez inkább az, ami elriasztja a pasikat, nem az, ha egy nő kerekdedebb.

2015. máj. 7. 21:31
 13/14 anonim ***** válasza:

nekem bejönnek a molett lányok, de a 12-esnek sajnos teljesen igaza van.

higgadtság, meg ilyenek...

2015. máj. 7. 22:05
 14/14 perky pug válasza:
Ha sikerül lefogynod még akár esélyed is lehet.Aki ilyen helyen dolgozik nagy eséllyel szeret mozogni, figyel a kajára, stb. Nem olyat választ maga mellé aki lusta,kifogásokat keres, hogy miért kövér sorolhatnám.Légy kitartó és ne olyan mint a többi kövér aki a kifogásokon kívül semmi mást nem tud mondani.
2015. máj. 7. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!