Lehet bármi esélyem is egy edzőteremben dolgozó srácnál, ha kövér vagyok?
Rendszeresen járok edzeni, el is kezdtem fogyni, de elég pufi vagyok és félénk is.
Ez a srác ott dolgozik, ő az egyik edző. Nagyon kedvesnek tűnik, bár nem edz engem, de néha mond nekem egy-két szót, meg viccel stb.
Nem tudok semmit róla, lehet, hogy van amúgy is barátnője, meg nem tudom, hogy próbálhatnék közeledni.
Szerintetek van egy edzőnél esélyem úgy, hogy én nem vagyok (még) annyira sportos?
#1 ertelmes valaszokat var szerintem ^^
figyelj…ha nincsen koztetek 28377 ev kulonbseg akkor szerintem lehet esely
vegulis legalabb latja rajtad h kituztel magadnak egy olyan celt.h le szeretnel fogyni es meg is csinalod es latja benned az akarat erot amiert megtetszhetsz neki :))
A konditeremben dolgozó srác kb ugyanaz a kategória, mint a pincér lány a pasiknak.
Nem azért mosolyog, és kedves általában, mert olyan marhára bejön neki a vendég, hanem azért, mert pénzt akar keresni, ügyfeleket akar szerezni, és ha szimpatikus, akkor több a tanítvány, nagyobb a borravaló... Ne gondolj bele többet, mint ami.
Köszi a hozzászólásokat :)
1.:nem azért "kell", mert sportos, hanem azért, mert szimpatikus és jófejnek tűnik nagyon.
3-as! A te válaszod aztán k....ra értelmes! Nem attól szeret bele egy fullos csávó egy kövér csajba hogy látja rajta az akaraterőt... Egek, de hülye vagy!
Kérdező, te meg elég naív vagy és jól nekitámadtál a 6-osnak, pedig aztán semmi olyat nem mondott! Így egy srácnál sem lesz semmi esélyed ha ennyire gyökér vagy! Nemhogy egy olyannál, aki minden nap mást dughat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!