Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet bármi esélyem is egy...

Lehet bármi esélyem is egy edzőteremben dolgozó srácnál, ha kövér vagyok?

Figyelt kérdés

Rendszeresen járok edzeni, el is kezdtem fogyni, de elég pufi vagyok és félénk is.

Ez a srác ott dolgozik, ő az egyik edző. Nagyon kedvesnek tűnik, bár nem edz engem, de néha mond nekem egy-két szót, meg viccel stb.

Nem tudok semmit róla, lehet, hogy van amúgy is barátnője, meg nem tudom, hogy próbálhatnék közeledni.

Szerintetek van egy edzőnél esélyem úgy, hogy én nem vagyok (még) annyira sportos?

2015. máj. 7. 20:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
37%
A daginak is a kondis srác kell, beszarás! :DD
2015. máj. 7. 20:48
 2/14 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne ? Ő már látja mit lehet kihozni belőled,mivé fogsz átalakulni :) Egy sportos palinak nem mindig a gebék kellenek.
2015. máj. 7. 20:50
 3/14 anonim ***** válasza:

#1 ertelmes valaszokat var szerintem ^^

figyelj…ha nincsen koztetek 28377 ev kulonbseg akkor szerintem lehet esely

vegulis legalabb latja rajtad h kituztel magadnak egy olyan celt.h le szeretnel fogyni es meg is csinalod es latja benned az akarat erot amiert megtetszhetsz neki :))

2015. máj. 7. 20:52
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

A konditeremben dolgozó srác kb ugyanaz a kategória, mint a pincér lány a pasiknak.

Nem azért mosolyog, és kedves általában, mert olyan marhára bejön neki a vendég, hanem azért, mert pénzt akar keresni, ügyfeleket akar szerezni, és ha szimpatikus, akkor több a tanítvány, nagyobb a borravaló... Ne gondolj bele többet, mint ami.

2015. máj. 7. 20:54
 5/14 A kérdező kommentje:

Köszi a hozzászólásokat :)

1.:nem azért "kell", mert sportos, hanem azért, mert szimpatikus és jófejnek tűnik nagyon.

2015. máj. 7. 20:56
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Aki jobban néz ki, azt pozitívabb tulajdonságokkal ruházzuk fel, általábban több jót gondolunk róla, szimpatikusabbnak érezzük.
2015. máj. 7. 21:01
 7/14 A kérdező kommentje:
6.:mindenki magából indul ki. Ha nem vagyok neked szimpatikus csak azért, mert kövér vagyok, kérlek keress magadnak más kérdést.
2015. máj. 7. 21:04
 8/14 anonim ***** válasza:
Kérdező: szerintem félreértetted 6-ost. Ha valaki bejön külsőre, mint Neked az edzőtermes srác, akkor hajlamos vagy "kedvesnek tűnik"-nek gondolni a pasit, és olyasmivel felruházni, amik nem is igazak.
2015. máj. 7. 21:06
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

3-as! A te válaszod aztán k....ra értelmes! Nem attól szeret bele egy fullos csávó egy kövér csajba hogy látja rajta az akaraterőt... Egek, de hülye vagy!

Kérdező, te meg elég naív vagy és jól nekitámadtál a 6-osnak, pedig aztán semmi olyat nem mondott! Így egy srácnál sem lesz semmi esélyed ha ennyire gyökér vagy! Nemhogy egy olyannál, aki minden nap mást dughat!

2015. máj. 7. 21:17
 10/14 anonim ***** válasza:
8-as érti mire gondoltam. Nem azt mondtam, hogy én külső alapján ítélek, csupán vázoltam egy szociológusok, illetve kutatók által bizonyított tényt.
2015. máj. 7. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!