Hol lehet normális lányt találni aki nem csak a pénzre megy?
Sziasztok!
Kinézetre (gondolok itt arcra pl) átlagos srác vagyok, de elég jómódú családban élek...és van egy bizonyos "szintem" a lányokkal kapcsolatban és hát a legtöbb aki úgy néz ki azt vagy nemérdeklem vagy csak a pénz miatt akar összejönni velem...
Hol lehetne olyan lányokat találni akik nem csak a pénzre mennek, de azért kinézetre a 10/7-8tól felfelé vannak..?!
megérdemlitek a sorsotok. talán ha nem 7-től felfelé kéne minden csaj kapnátok rendes lányt. erre mondják zsák a foltját...
képzelem milyen csajokkal próbálkoztok ti. basszus, ha nekem nem jön be valaki sem mondok neki olyat, hogy húzzál már te csöves meg társai. de nyilván nehéz lenne elgondolkodni, milyen igényeitek vannak -.-
Az hogy vélsz egy szintet ami neked van anyagilag, az nem elég egy olyan lány elnyeréséhez akinek nem a pénz kell. Lehet hogy csúnya vagy mint a bűn, vagy éppen a lexikális tudásod 0, túlélési ösztönöd szintén, nem tekintenek olyan férfinek aki meg tudja védeni őket stb.
Ideális esetben egy rendes, életre való értelmes nőnek olyan férfi kell akinek van némi lexikális tudása, értelmes gondolatai, jég hátán is megél, nem igényeskedik stb. Mert ahogy látom van a szint, amiből nem adsz.
Az hogy szerinted összejösz egy 10/10-es csajjal boldog leszel? Te is a kinézetre mész, ahogy ők a pénzre, akkor kihasználjátok egymást, és mindenki jól jár, ennyi a képlet. Ugyan azt csinálod mint a csaj aki pénzre megy, te meg a külsőre mert veréb vagy.
nem akarlak elkeseríteni, de szerintem menj el ku...zni... normáli nőt a mai világban már nem fogsz találni...
mind a pénzre, a bicepszméretre, a 25 centis farokra mennek, mert a 18cm már nem elég egy 17-18 évesnek sem... semmi érzelmi intelligencia, semmi erkölcs, semmi becsület... elég sötét sz_r korszakot élünk, ilyenek az emberek... egyik lyukból a másikba, vagy egyik farokról a másikra... nem mondom azt, hogy nem él a földön még normális ember, de nagyon kicsi az esélye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!