Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért félnek a pasik azoktól...

JLCS kérdése:

Miért félnek a pasik azoktól a nőktől, akik tetszenek nekik?

Figyelt kérdés
Túl sokszor van így nálam,-most is. Félek,hogy megunja az imádott nő. Pedig nem vagyok gyáva ember,de ezt nem tudom kezelni.

2015. máj. 7. 17:18
1 2
 1/14 anonim válasza:
Ez nagyon jó kérdés.Én is így vagyok vele
2015. máj. 7. 17:21
 2/14 anonim ***** válasza:

Manapság már a női büszkeség, yolo, swag, meg a flegmaság minden nőnél nagy százalékban van.

Így tehát manapság a férfiak igen nagy százalékban el vannak utasítva. Ezért!

3/14 anonim ***** válasza:
Nem a nőtől fél, hanem az elutasítástól.
 4/14 anonim ***** válasza:

Mert imadott a no es azt hiszed nem vagy neki eleg es felsz hogy ha ezt eszreveszi elhagy es fajdalmat okoz majd.

18/L

5/14 anonim ***** válasza:
a 3-as jól mondja, az elutasítás ami visszatart sokszor minket férfiakat. le kell csapni egy felest és rámenni a csajra én azt mondom és ezt próbálom a való életben is véghezvinni :D béna közhely de igaz hogy inkább azt bánd meg hogy megtetted mint fordítva.
2015. máj. 7. 17:24
 6/14 anonim ***** válasza:
volt amúgy már pozitív történés mióta ezt az elvet követem, szedtem fel olyan csajt akire korábban nem mertem volna rámenni mert "de gáz lesz ha elutasít" és befűztem, szóval hajrá!
2015. máj. 7. 17:25
 7/14 A kérdező kommentje:
Az a történés, lehet,hogy felfigyelt rám. Én 40 felett vagyok,ő jóval fiatalabb,max 30,a kinézete alapján. Azt gondoltam először,hogy tévedek,és majd napirendre térek a dolog felett. De az érzelmek egyre erősebben visznek felé. Rendszeresen arra megyek,ahol dolgozik,hogy lássam. Volt,hogy csúnyán nézett rám.------Kedves skacok-szivesen veszem a hozzászólásaitokat-le is bénázhattok,nem bánom. De erre a bajra tanácsot,csak egy mély érzésű vagány csaj tud adni szerintem. Volt már hogy ismerős nőtől véleményt kértem más szívügyben,de sajnos visszaélt a bizalmammal. Már az is segítség,hogy ezt a dolgot közölhetem másokkal.
2015. máj. 7. 17:57
 8/14 anonim ***** válasza:
7: Nem értem miről beszélsz. Tolmácsot kérek!
2015. máj. 7. 18:01
 9/14 anonim ***** válasza:
mindenki be van sz**va attól, h akár egy rossz mozdulat miatt is totál el van ásva a csajnál, erre egy módszer van, úgy kell kezelni, mintha p**se lenne. :D és úgy bánsz vele, mint vmi nyálas haveroddal, akinek nem mondhatsz rosszat, mert megbántódik, de egy férfinál már majdcsak nem f**ol, h rosszat mondasz.
2015. máj. 7. 18:05
 10/14 anonim ***** válasza:

Ez egy teljesen normalis reakcio (felsz, h keves leszel neki, h elutasit, kinevet, osszetori a szivedet stb) ezek realis felelmek de a helyzet az, hogy ha meg sem probalod akkor nem tudod meg.

Lehet, h azert nezett rad csunyan mert nem erti, h mire varsz meg es lehet h idegesiti a tetovasagod:-)En is ereztem igy pedig tobb mint tetszett a pasi, es eleinte edes volt a felenksege viszont meg par honappal kesobb sem birt semmit kinyogni csak bamulni....nos ize, hat nem alfahim:-)

Szoval ha mar eszrevetted, h felfigyelt rad akkor felfigyelt rad, nem csak bekepzeled, nyugi. Maszkalj arrafele, szolitsd le,menjetek kavezni mert igy megsporolsz magadnak sok mi lenne gondolatot, nem kezded el idealizalni ami a vegen ,egbenit abban h egyaltalan beszelj vele....hanem vedd ugy, hogy egyszer ekunk, kit erdekel h mit mond?Ha elutasit, akkor nem mesz arra, huuuhaaaa nem egy vilagdrama, ha meg igent mond akkor szuper mert lehet h o az akivel boldogga teszitek majd egymast eveken at:-)

Attol felni, h "fuuuu jeeeezzzusoooo, de egoooooooo mi van ha elutasit" ez csak oda vezet, h elveszted a lehetoseget a szerelemre.

Szoval menj oda hozza, es legyel termesztes, koszonj ilyesmik.Ha mar egyszet ott vagy, hidd el a tobbi magatol fog menni:-))

32/N

2015. máj. 7. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!