Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, nektek inkább a mackó...

Lányok, nektek inkább a mackó alkatú vagy a nem túl magas vékony alkatú fiúk tetszenek jobban?

Figyelt kérdés
Mackó alkat:(széles váll, nagy testmagasság); persze nem kövér!!! ; és persze mindkettőn van valamennyi izom, de azért egyik sem testépítő!

#fiú #testalkat #mackóalkat
2015. máj. 6. 23:50
 1/5 anonim válasza:
Nekem a mackós!
2015. máj. 6. 23:57
 2/5 anonim ***** válasza:

nekem a magas, és nagyjából vékony srácok jönnek be!

A szép arcúak, és fiatalosak!! Hmmm.....

a mackók, sohasem voltak eseteim :(

2015. máj. 6. 23:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a magas, mackós pasik tetszenek, de jobban bejön az izomagyú kinézet:)
2015. máj. 7. 00:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Én magasabb kategória vagyok,és vékony,de soha egy nőnek sem jöttem be,csak megaláztak,kinevettek,és levegőnek néztek...

Pedig ápolt vagyok magamra,nem is vagyok egy csúnya gyerek.Csak hát az igények,hogy ilyen olyan kigyúrt legyen,helyes legyen(ami ugye adottság,vagy van vagy nincs).

Szóval nem, a vékonyak csak akkor jók mellé,ha helyesnek születtek.De akkor a testalkat is mindegy igazából...

23/F

2015. máj. 7. 00:22
 5/5 anonim ***** válasza:

én nem szeretem a túl izmos pasikat, de a mackó alkat meg a vékonyság sem jön be. (nem kizáró ok, csak nem a kedvencem)

nekem ez a kedvenc testalkatom, csak több szőrrel. férfias és formás szerintem :)

[link]

20L

2015. máj. 7. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!