Manapsag ciki ha valaki neten ismerkedik?
Figyelt kérdés
Ugy ertve hogy egy pasi ra ir egy lanyra ott beszelgetnek es utana talalkoznak vagy valami, nektek mi a velemenyetek rola, es van e sajat tapasztalatok ezzel kapcs?2015. máj. 7. 16:37
2/4 anonim válasza:
Miért lenne ciki,ez is egyformája az ismerkedésnek .. igazából én jobban szeretek így beszélgetni és utána találkozni,nem tudom miért nem vagyok ronda félre ne érts csak valamiért nekem így jobb :)
4/4 anonim válasza:
hogyha nem haver haverja mutat be, akkor barmi cikinek szamit manapsag. de kit erdekel? amig ok panaszkodnak hogy nem talalnak normalis part (mert haver haverja csak x-szamu lehet) addig te ismizehetsz akar teljesen random modon itt gykn is.
ha van ilyen sors fele dolog, akkor sokkal nagyobb igy a valoszinuseg az igazira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!