Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Így lehet ismerkedni? 25/N

Így lehet ismerkedni? 25/N

Figyelt kérdés

25 éves lány vagyok, nem nagyon volt még komoly kapcsolatom, bár szeretnék, de egyszerűen nem jön egy normális srác, aki ne csak megdugn! akarna... :(

Normális udvarlók nincsenek... pedig nem vagyok csúnya, kedves vagyok, aranyos, barátságos...

Teázóban/kávézóban egyedül lehet ismerkedni? Odajönnének a srácok, ha tetszenék és egyedül lennék?

Vagy hol próbáljam meg?

Parkban, utcán is mindenki rohan. :/

2015. máj. 6. 10:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Egyszerűen nem, melóhelyen sem jön össze, pedig áhh, annyi emberrel találkozom nap mint nap... :D

Majd... egyszer. :)

2015. máj. 6. 11:14
 12/14 anonim ***** válasza:
24%
Melóhelyen nem megyünk bele kapcsolatba!! :-P Örök szabály!
2015. máj. 6. 11:19
 13/14 anonim ***** válasza:

A legjobban az vonzza az ismeretlen embereket, ha kiülsz egy parkba és elkezdesz rajzolni. :) Gyönyörű időnk van, próbáld ki!

Vagy a másik, amikor kutyát sétáltatsz. Engem a kutyás nők vonzanak be. :D

2015. máj. 6. 11:36
 14/14 anonim ***** válasza:

Simán odamennék kávézóba , teázóba egy lányhoz ha szimpatikus és mosolyogna rám :)

Szóval igen akár az is jó , de lehet akár fagyizó is ott mindig tömeg van és sokan megfordulnak. De ismerkedésre jó még a fesztivál, vagy ha szeretsz akkor túrázni rengetegen járnak , ajánlanám még a sportokat , vagy ajánlom még h kezdj el táncolni na ott vannak férfiak

2015. máj. 6. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!