Így lehet ismerkedni? 25/N
25 éves lány vagyok, nem nagyon volt még komoly kapcsolatom, bár szeretnék, de egyszerűen nem jön egy normális srác, aki ne csak megdugn! akarna... :(
Normális udvarlók nincsenek... pedig nem vagyok csúnya, kedves vagyok, aranyos, barátságos...
Teázóban/kávézóban egyedül lehet ismerkedni? Odajönnének a srácok, ha tetszenék és egyedül lennék?
Vagy hol próbáljam meg?
Parkban, utcán is mindenki rohan. :/
Egyszerűen nem, melóhelyen sem jön össze, pedig áhh, annyi emberrel találkozom nap mint nap... :D
Majd... egyszer. :)
A legjobban az vonzza az ismeretlen embereket, ha kiülsz egy parkba és elkezdesz rajzolni. :) Gyönyörű időnk van, próbáld ki!
Vagy a másik, amikor kutyát sétáltatsz. Engem a kutyás nők vonzanak be. :D
Simán odamennék kávézóba , teázóba egy lányhoz ha szimpatikus és mosolyogna rám :)
Szóval igen akár az is jó , de lehet akár fagyizó is ott mindig tömeg van és sokan megfordulnak. De ismerkedésre jó még a fesztivál, vagy ha szeretsz akkor túrázni rengetegen járnak , ajánlanám még a sportokat , vagy ajánlom még h kezdj el táncolni na ott vannak férfiak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!