Így lehet ismerkedni? 25/N
Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok, nem nagyon volt még komoly kapcsolatom, bár szeretnék, de egyszerűen nem jön egy normális srác, aki ne csak megdugn! akarna... :(
Normális udvarlók nincsenek... pedig nem vagyok csúnya, kedves vagyok, aranyos, barátságos...
Teázóban/kávézóban egyedül lehet ismerkedni? Odajönnének a srácok, ha tetszenék és egyedül lennék?
Vagy hol próbáljam meg?
Parkban, utcán is mindenki rohan. :/
2015. máj. 6. 10:52
1/14 anonim válasza:
Ajajj, öngyilkos kérdés volt, készülj a privi áradatra!!
Ja és itt mindenki normális lesz és nem akarnak egyből megdugni!! :-)
2/14 anonim válasza:
Jarj el sportolni, menj rendezvenyekre, jarj sportrendezvenyekre, kirandulj, strandolj ... szerintem ennyi :)
3/14 A kérdező kommentje:
Aha aha, persze. :D
Próbáltam itt ismerkedni, 334532 privi, ebből a 80%-a meg akart dugni, 20% csak később tért rá... Első sorban élőben ismerkednék. :)
2015. máj. 6. 10:56
4/14 anonim válasza:
Akkor tudod miről írtam! :-D
1es voltam!
5/14 A kérdező kommentje:
Már jöttek is a "hódolók". :) Csak hozzátenném, hogy az előbb említett rengeteg privátot nem viccből mondtam, és akinek ismerem a nevét és tudom, mit akar, azzal nem vesződöm feleslegesen. -.-"
2015. máj. 6. 11:03
6/14 anonim válasza:
25 évesen illene már felnőni: férfi nőtől egyet akar csak! Az, hogy ez hogyan van csomagolva már más kérdés ;-)
7/14 anonim válasza:
3: Az igen. :D Kezdeményezz! Koncertek még jó helyszínek ismerkedésre.
8/14 A kérdező kommentje:
Én is akarom, csak nem akárkivel. :D
2015. máj. 6. 11:07
9/14 anonim válasza:
Szerintem simán lehet teázóban kávézóban. Esetleg könyvtár? Pesten van sok zsúfolt könyvtár, sok emberrel. De amúgy lehet érdemes nem erőltetni, elég sokszor magától megoldódnak ezek a dolgok (csak győzze kivárni az ember :D). Munkahely, egyetem?
10/14 anonim válasza:
Persze, hogy akarod, különben miért keresnél pasit :-D :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!