Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A mégis, hogy találtál rám...

A mégis, hogy találtál rám kérdéseket hogy kell érteni egy zárt csetelőrendszeren, ahol mindenki láthat mindenkit?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekelne, mert sokadjára kérdezik meg tőlem.

Az emberek tényleg azt gondolják, hogy ezek a zárt rendszerek, csoportok, listák, ahol mindenki lát bent mindenkit, azért vannak, hogy ne kommunikáljunk egymással, akik benne vagyunk már?

Könyörgöm, kérdezzétek tőlem ugyanezt a clubban, vagy diszkóban, esetleg a tömegközlekedési eszközön, de ne ott, ahol ordít a nyilvánvaló, csak olvasni kellene...

2015. máj. 6. 00:57
 1/10 SweetLady ***** válasza:
Csak én nem értem...?
2015. máj. 6. 01:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

?????????????

megfogalmaznád újra a kérdést?

2015. máj. 6. 01:04
 3/10 opened paradise ***** válasza:

A "mégis, hogy találtál rám" kérdéseket,hogy kell érteni egy zárt csetelőrendszeren, ahol mindenki láthat mindenkit?

A nevesekre mentél?

2015. máj. 6. 01:04
 4/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Nem, kicsit homályos, próbálom értelmezni.

Azt hiszem arra kíváncsi, hogy miért teszik fel neki a "Hogy találtál rám" kérdést, és hogy hogy kell azt értelmezni... szerintem a szavak általánosan elfogadott jelentése szerint.

2015. máj. 6. 01:05
 5/10 A kérdező kommentje:

Elmagyarázom.:

Van egy csetelőrendszer, ami kifelé zárt! Ez azt jelenti, hogy nincs tagfelvétel, csak évente és adott időszakokban. Gondolj egy belső rendszerre, pl. iskolai rendszer, stb.

Érthető?

Írok valakinek, erre a válasz.: "De mégis, hogy találtál rám?"

Érthető?

2015. máj. 6. 01:06
 6/10 anonim ***** válasza:

Érthető.

Hát mondd neki, hogy ugyanabban a rendszerben vagyok.

2015. máj. 6. 01:06
 7/10 A kérdező kommentje:

Aki nem értette, közben felpontoztam, és újra leírtam, a tapasztalatomat.

5.: "A nevesekre mentél?"

Ezt viszont én nem értem. Nevesekre? Nem, dehogy, teljesen átlagos embereknek írtam, semmi különleges nem volt bennük, max szimpatikus volt a fényképük, vagy az érdeklődési körük.

2015. máj. 6. 01:09
 8/10 A kérdező kommentje:
Az körülbelül olyan lenne, mintha lehülyézném. Nyilván kiosztani senkit nem akarok, hogy vegye már észre, egy rendszerben vagyunk, ami azért van direkt, hogy lehessen egymással kommunikálni...
2015. máj. 6. 01:11
 9/10 anonim ***** válasza:

Igen. Ez olyan hūlye kérdés az illetőtöl mint amikor a szőke nőnek megcsörren a mobilja a fodrásznál. Felveszi és megkérdi:

Jééé! Honnan tudtad hogy itt vagyok!?

2015. máj. 6. 02:53
 10/10 A kérdező kommentje:

Ennél, már, csak azt szeretem jobban, amikor, kis ártatlan hívő lányok kitálalnak előttem a szexuális vágyaikról, problémáikról, egy szimpla beszélgetés közepén, amikor, még nem is ismerjük egymást...

(Én lányoknak nem említek soha szex-el kapcsolatos dolgot ismerkedés közben, mert onnantól agyon is van vágva az egész történet.)

Valahogy az, mindig összetöri az illúziókat és amíg addig romantikus randiról álmodztam, valahogy utána mindig más jut eszembe az illető lányokkal kapcsolatban... és az nem a szerelemmel kapcsolatos...

És ez nem baj, csak valahogy, így kiesnek a feleség zónából...

Ebből láttszik, csajként is lehet alaposan melléfogni! :-)

2015. máj. 6. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!