Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Gáz, ha egy lány nem tud...

Gáz, ha egy lány nem tud öltözködni?

Figyelt kérdés

Nem úgy, hogy nincs ízlése, hanem nagyon olcsók a ruhái.

Sajnos többnyire a kínaiból öltözködök, vagy örökölt ruháim vannak rokonoktól, ismerősöktől (van olyan, ami nem is lányé volt). Van, amit átalakítottam, van, amit csak nem rendeltetésszerűen hordok.

Nagyon hétköznapian öltözködöm, farmer (hossza évszakfüggő, meg valami egyszerű póló). Tavasszal kiskabát vagy sál.

Dolgozom, de sajna miután mindent befizettem, nem jut ruhára.

Mennyire kellemetlen ez?

21N

2015. máj. 5. 22:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem zavaró.
2015. máj. 5. 22:28
 12/12 Hóbogyó válasza:
Nem gáz, de ha rosszul érzed magad emiatt, akkor ajánlom a turkálókat. Nem olyan drágák, akár minőségi cuccokat is lehet beszerezni. Kicsit időigényes, ha az ember olyanba megy, ahol kilóra adják. A Hádában szoktak lenni nagy leárazások. Érdemes figyelni. :) Amúgy meg én már megfigyeltem, hogy ha az embernek megvan a kellő önbizalma, akkor bizony bármit tud úgy hordani, hogy jól álljon neki. :)
2015. máj. 5. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!