Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, ti minden lányba belesze...

Fiúk, ti minden lányba beleszerettek, aki közvetlen veletek? Miért?

Figyelt kérdés
Sajnos többször is tapasztaltam már, hogyha egy fiút nagyon bírok, ezáltal közvetlen vagyok vele előbb-utóbb félreérti, ami nekem nagyon kellemetlen. Mit csináljak, hogy egyértelmű legyen a baráti közeledés?
2015. máj. 5. 17:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
és felé :)
2015. máj. 5. 17:42
 12/16 anonim ***** válasza:

Mondjuk tisztázd vele, hogy csak barátok lehettek. De ha beléd szeret, akkor nem tudsz mit tenni.

Legegyszerűbb megoldás persze az lenne, ha megbarátkoznál a gondolattal, hogy hetero lányokkal ismerkedsz baráti célokra, de ha nem megy, akkor az első.

2015. máj. 5. 17:45
 13/16 anonim ***** válasza:
90%

És miért nem jó neked egy lány barát? Mivel te úgysem fogod soha belátni megmondom én:

Tudat alatt vágysz arra, hogy szépnek, vonzónak tartson valaki, ezt pedig nyilván csak egy fiú tudja megadni. De mivel semmi kötöttséget nem akarsz kijelented, hogy te csak "barátkozol" fiúkkal, semmi több.

De kérdem én: ennyi erővel miért nem vagy képes barátkozni egy veled egy neművel? Sokkal egyszerűbb lenne, mivel nem lennének ezek a félreértések. De talán ennek is tudom az okát: a lányokban de csak a konkurenciát érzed, épp amiatt, mert te nem vagy olyan csinos, ezért ha egy barátnőddel mennél ide-oda biztosan nem te lennél az első akit észrevennének. Viszont egy "fiú barát" csak veled foglalkozna, és ezt te annak rendje és módja szerint ki is használod, bár ezt sosem vallanád be.

2015. máj. 5. 18:01
 14/16 A kérdező kommentje:

Vannak lánybarátaim, nem mondtam, hogy nincsenek. És külsőre egy szinten vagyok velük, úgy gondolom, tehát szívesen megyek velük akárhova.

Csak most épp fiús közegben vagyok és szeretek barátkozni, ezért evidens, hogy az ember nem zárkózik be egy ilyen közegben sem, szerintem.

Nagyszerű analizálási kísérlet volt, csak nem igaz rám.

2015. máj. 5. 18:13
 15/16 anonim ***** válasza:

Kellemetlen ha beléd szeretnek?Ezt nehezen hiszem el.

Te nem éreztél semmit egyik esetben sem?

2015. máj. 5. 18:54
 16/16 A kérdező kommentje:
Én nem éreztem semmit egyik esetben sem, barátságon kívül. És nem kellemetlen, csak ha az érzés nem kölcsönös, gondolom ezzel mindenki így van, még te is.
2015. máj. 6. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!