Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, nők, mi az a plusz...

Lányok, nők, mi az a plusz dolog ami miatt valakibe beleszerettek és nem csak barátként néztek rá?

Figyelt kérdés
olyanra gondolok hogy pl biztonságérzet stb.
2015. ápr. 22. 13:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szexuális vonzalom semmi más. :D ha nincs meg a kémia sose fogok beleszeretni. Emellett fontos a megbízhatóság, a humor és, hogy sok mindent lehessen vele csinálni, ne csak otthon punnyadni. Ja meg legyen férfi...
2015. ápr. 22. 13:36
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha vonzó.
2015. ápr. 22. 13:37
 3/11 anonim ***** válasza:

Nagyon jó kérdés, de nagyon nehéz is. Gondolkozom, de nem tudok egyetlen konkrétumot sem felhozni. A biztonságérzet tuti, hogy nem, az sokkal inkább a langyos kapcsolatoknak kedvez, mint a szenvedélyesnek.

Ha elbűvöl, elvarázsol, elkábít, engem főleg az eszével, aztán meg még az is kell hozzá, hogy hogy bánik velem. Valahogy ebből a kettőből adódik össze az a plusz.

2015. ápr. 22. 13:38
 4/11 anonim válasza:
elsosorban en is a kulsot kell mondjam, hiszen ha kulsoleg egyaltalan nem tetszik, akkor csak barat marad. de ha az alapveto kemia mar meg van, akkor utana a humor, intelligencia, aktiv eletmod tetszik. a fotelkrumpliktol nem tudok szerelembe esni.
2015. ápr. 22. 13:43
 5/11 anonim ***** válasza:
1-es jól összefoglalta. Vonzó, humoros, okos, sportos, kedves, nőként kezel, kihozza belőlem a nőt. Ha ez megvan, rossz nem lehet. Én nem hiszek a szagmintás elméletben, mivel a számomra legjobb szagú pasinak sosem jöttem be más "illata" meg igazán nem keltette fel az érdeklődésemt, úgyhogy ha a fenti tulajdonságok megvannak, hacsak nem borzalmasan büdös az illető, jöhet és megszeretem.
2015. ápr. 22. 14:07
 6/11 anonim ***** válasza:
Humor ,udvariassag, intelligencia. Ha tetszik a farkanak a merete, egyenesen rajongok. (Most vegre van egy ilyen elettarsam. ) Szoval neM nehez! N
2015. ápr. 22. 14:29
 7/11 anonim ***** válasza:

A legtöbb válasz külsô tulajdonságokról szólt.

És még mi, férfiak vagyunk felszínesek.

2015. ápr. 22. 14:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Utolsó. Nincs ebben semmi felszínesség. Felszínes vagy ha valakivel csak azért vagy együtt mert jól néz ki. Nem vagy felszínes abban az esetben ha csak szimplán olyannal vagy együtt akihez vonzódni tudsz. Azért mert olyannal járok aki tetszik is még nem vagyok felszínes. Ez a normális. Te se jönnél össze olyannal aki iránt nem tudsz vonzódni.
2015. ápr. 22. 14:43
 9/11 anonim ***** válasza:

Ezen sokat gondolkoztam, pl. hogy mikor anno kinéztem magamnak egy igazán jóképű, magas, jó kiállású, anyagilag is stabil, igazán vonzó, minden szempontból álompasit, miért nem éreztem iránta semmit és miért szerettem bele az én alacsony, idősödő, kopaszodó, kövér, csúnyácska, csóró exembe mindenki és a saját legnagyobb meglepetésemre is.

Nehéz rá válaszolni. Több tényező összessége lehet, de nem mindenkinél ugyanaz. Nekem a határozottság, erő (inkább belső, mint külső), bátorság, céltudatosság, humorérzék, érzelmesség, szenvedély kombináció ami bejön, külsőségekben meg főleg az illat.

2015. ápr. 22. 15:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Kedves 7-es a humoros, okos, nőként kezel hol külső tulajdonság?
2015. ápr. 22. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!