Lányok, nők, mi az a plusz dolog ami miatt valakibe beleszerettek és nem csak barátként néztek rá?
Nagyon jó kérdés, de nagyon nehéz is. Gondolkozom, de nem tudok egyetlen konkrétumot sem felhozni. A biztonságérzet tuti, hogy nem, az sokkal inkább a langyos kapcsolatoknak kedvez, mint a szenvedélyesnek.
Ha elbűvöl, elvarázsol, elkábít, engem főleg az eszével, aztán meg még az is kell hozzá, hogy hogy bánik velem. Valahogy ebből a kettőből adódik össze az a plusz.
A legtöbb válasz külsô tulajdonságokról szólt.
És még mi, férfiak vagyunk felszínesek.
Ezen sokat gondolkoztam, pl. hogy mikor anno kinéztem magamnak egy igazán jóképű, magas, jó kiállású, anyagilag is stabil, igazán vonzó, minden szempontból álompasit, miért nem éreztem iránta semmit és miért szerettem bele az én alacsony, idősödő, kopaszodó, kövér, csúnyácska, csóró exembe mindenki és a saját legnagyobb meglepetésemre is.
Nehéz rá válaszolni. Több tényező összessége lehet, de nem mindenkinél ugyanaz. Nekem a határozottság, erő (inkább belső, mint külső), bátorság, céltudatosság, humorérzék, érzelmesség, szenvedély kombináció ami bejön, külsőségekben meg főleg az illat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!