Biztos, hogy jó dolog az önérzetesség?
Rengetegszer hallani, hogy "ha van önérzete, akkor nem fut utánad", meg úgy egyébként ha valaki megpróbál még többet tenni valamiért, akkor "egy lelki fos vagy, nincs becsületed, nincs büszkeséged". Nekem volt, hogy futottam valaki után még akkoris, amikor ő hibázott, erre megkaptam "na, levágtad a töködet!"
de igy visszagondolva, ha soha egy nőnek se néztem volna el semmit, az égadta világon semeddig nem jutottam volna el. Volt, aki elfelejtette, hogy irtam neki, úgy kellett 2 hónap után mégegyszer, és aztán nagy nehezen összejött valami belőle. Itt gyakorin simán lekezeltek volna, hogy "azért nem válaszolt, mert nem érdekled"
szóval, csak azt akartam kihozni, hogy nagyon könnyű azt mondani, hogy "pasi vagy, állj tovább" - csak ha igy teszek, és minden első nehézségre ezt csinálom, csak azt látom, hogy semmi nem jön össze, énis tovább álltam már simán lehetetlen kategóriás nőktől, törlés+tiltás stb., és soha senki nem jött utánam, hogy mi van...
"aztán nagy nehezen összejött valami belőle"
minden álmom, hogy sajnálatból leszopják a farkam
Én inkább azt mondanám, hogy 2 hónap múlva már kellettél neki (vagy mivel addig se talált senki mást, már működött). És nem úgy írsz róla, mint egy kellemes boldog esetről, és az egész kis történeted nem úgy hangzik, mint akinek bejött ez az utána futok életmód. Egy stabil normális kapcsolatod úgy lesz, ha kölcsönösen vágytok egymásra, nem Neked kell lehozni a csillagos eget is.
Ellenben!! És akik imádnak kiakadni ideje korán, ha nem vagy annyira jó pasi, "kategóriád" felett akarsz ismerkedni, van egy álmaid nője, akkor életed győzelme lehet a kitartásodnak köszönhetően, és félelmetesen boldog napokat vagy akár éveket tölthetsz valakivel, aki nem jött volna össze Veled ha nem vagy kitartó, kedves, megbízható, és nem állsz mellette hónapokig.
De ilyen ritkán történik:) Nagyon fontos szerintem még, hogy mit takar a "futsz utána" és "nyalizol" szavak. Ha helyette stabilan normálisan beszélgetsz vele, néha ha valamit megoszthatsz, vagy csak szimplán ráírsz, teljesen oké! Miért ne?
DE! És ezek helyett legyél önérzetes. Zaklatni, nyáladzani, kihasználtatni magad, elhalmozni drága ajándékokkal, pénzt költeni rá, sütni/főzni rá a semmiért (nem szexért, hanem szimpla baráti kapcsolatban agyon kényezteted mikor többet akarnál), ha nincs mellette semmi tartásod, szerelmet vallasz neki és zaklatod imádatoddal, ha mécsesekből szivecskét raksz ki az ablaka alatt és szerenádozol hajnali 2kor mert őrülten szerelmes vagy belé mikor ő elhajt.... Na ezeket NE! Itt jön be az önérzetesség, és itt kell!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!