Tinderen kit likeoltok be?
Figyelt kérdés
Lányok : Ti csak olyan pasit likeoltok akiknél láttok esélyetek? vagy jóképűék?
Fiúk : Szintén; Olyan lányokat likeoltok akik szépek és vannak esélyeitek vagy azokat akik igazán szépek.
Kérlek mindenki fejtse ki, és életkort írjon mellé!
2015. máj. 5. 14:18
5/9 anonim válasza:
A fiúknál miért csak a szép és az igazán szép jön szóba, ha a lányoknál mást is lehet?
6/9 A kérdező kommentje:
Tegyük mellé még azt is hogy mennyire számít nektek az hogy vannak közös ismerősök valamint közös likeok.
2015. máj. 5. 15:03
7/9 anonim válasza:
Meglepő módon azt szoktam bejelölni, aki szimpatikus. Nem mérlegelem, hogy vajon van-e nála esélyem, hiszen ez csak spekuláció. Ha van esélyem, akkor úgyis kiderül, mert nyilván ő is be fog jelölni, ha meg nincs esélyem, akkor lényegtelen, mert annyi "károm" származik belőle, hogy feleslegesen nyomtam egy gombot. :)
8/9 anonim válasza:
én 19/L vagyok és csak az igazán helyes fiúkat jelölöm be :) úgy értem, hogy pl lehet helyes egy borostás fiú is, de tudom, hogy engem zavar a borosta, mert szúr, ezért azt balra dobom.
9/9 anonim válasza:
Utolsó és ha a személyisége megnyerő lenne és okos meg stb? 3 perc alatt meg tud borotvákozni az ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!