Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nektek hany parotok van tinderen?

Nektek hany parotok van tinderen?

Figyelt kérdés

Miota hasznaljatok? Hany emberrel talalkoztatok eddig, illetve hannyal volt szexualis 'kapcsolat'?

nemeteket, kort itjatok legyszi :)

fontos lenne

2015. ápr. 11. 00:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
49%
Mi az a tinder?
2015. ápr. 11. 00:09
 2/12 anonim ***** válasza:
36%
Áldom az eszem hogy ilyen szenny dolgokba nem veszek részt...
2015. ápr. 11. 00:09
 3/12 anonim ***** válasza:
1el mindössze :)
2015. ápr. 11. 00:10
 4/12 A kérdező kommentje:
A tinder egy ''''tarskereso'''' app, lenyegeben szexpartner kereso a legtobbeknek. Szakdogahoz kellenenek az infok, kosz.
2015. ápr. 11. 00:11
 5/12 October15 ***** válasza:
34%

És ebből, hogy hozol össze egy szakdogát?:D Esetleg mvi kérdőívvel már esélyed is lenne.. az egyik része ennek a sztorinak minimum sántít.

1.: A tinder tulkképp egy kit dughatsz meg a közelben app. :D ha dugnád jobbra ha nem akkor balra húzod ha vmi oknál fogva a másik találkozott / találkozni fog a profiloddal és jobbra húzza akkor írhattok egymásnak és mehet a menet. :D Esetleges pontatlanságokért elnézést kérek össze vissza egy hírt olvastam róla úgyhogy lehet rosszul emlékszek.

2015. ápr. 11. 00:15
 6/12 A kérdező kommentje:

Hasznalom a tindert egy ideje, nem kell megmagyarazni, hogy mi az, vagy hozzaszolni, ha nem segitseg :(

amugy nem a tinderrol irom, csak egy reszehez kellene, csak bonyesz elmagyarazni. a kerdoiv pedig azert nehezkes, mert facebookra nincs sok ertelme kirakni, ide meg nem akarom.

2015. ápr. 11. 00:18
 7/12 anonim ***** válasza:
Most szortíroztam, szóval 53
2015. ápr. 11. 00:22
 8/12 October15 ***** válasza:
Nem is FB-re vagy ide kell. Van 1 csomó kérdőíves oldal. Ezeken szokták csinálni azon mazochisták akik ilyesmiről akarják írni a szakdogát. 1x megcsinálod aztán már csak linkeled az eredményeket a lezárás után meg ki is listázzák általában az ilyen oldalak táblázatok, százalékos értékek stb.
2015. ápr. 11. 00:23
 9/12 anonim ***** válasza:

Kb. 3 hete használom, 18 párom van. 1-el találkoztam, iszonyú jól nézett ki, de inkább egy villanyoszloppal töltenék el mégegyszer 4-5 órát, mint vele. Szex még nem volt.

Amúgy azért tartom hülyeségnek ezt a kérdőívet, mert mindenki más korcsoportra, és távolságra állítja be, és így nem lesz reprezentatív. Én sose állítom valami távolra (kb. Budapesten belül legyen), haveromnak, aki meg 100 km fölött is keresgél állandóan, van kb. 70 párja.

20/F

2015. ápr. 11. 01:35
 10/12 anonim ***** válasza:

36 párom van. Kb. 2 hónapja használom, szex egyikkel sem volt, és csak eggyel találkoztam.

18/F

2015. ápr. 11. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!