Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nektek hany parotok van tinderen?

Nektek hany parotok van tinderen?

Figyelt kérdés

Miota hasznaljatok? Hany emberrel talalkoztatok eddig, illetve hannyal volt szexualis 'kapcsolat'?

nemeteket, kort itjatok legyszi :)

fontos lenne

2015. ápr. 11. 00:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Felesleges kérdőívezned, ha te már eleve eldöntötted, hogy mire használják mások. :P

Bizonyos korosztálynak lehet, hogy szexpartner-kereső, de egy adott kor felett már nem az. Mondjuk úgy 35 felett a legkevésbé sem jellemző. Hogy miért? Mert a kapcsolatban élők nem vállalják fel az arcképükkel, hogy szexpartnert keresnek, hiszen bármikor belefuthatnak ismerősbe. (Arckép nélkül pedig nem hatékony az ismerkedésnek ez a módja.) Nem tudom, hogy alatta mennyire reális a szexpartnerkereső funkció, de a 35 feletti korosztálynál szinte biztosra kijelenthetem, hogy a többség (!) nem szexpartnert keres.

2015. ápr. 14. 12:36
 12/12 A kérdező kommentje:

bocsi, de ez megint nem válasz a kérdésemre, légyszi ne offolj. én se szexpartnerkeresőnek használom, de nem ez a lényeg. végül pedig ne mondd meg nekem, hogy felesleges-e kérdőíveznem.

itt tényleg csak hülyék vannak?

2015. ápr. 14. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!