Nektek hany parotok van tinderen?
Miota hasznaljatok? Hany emberrel talalkoztatok eddig, illetve hannyal volt szexualis 'kapcsolat'?
nemeteket, kort itjatok legyszi :)
fontos lenne
Felesleges kérdőívezned, ha te már eleve eldöntötted, hogy mire használják mások. :P
Bizonyos korosztálynak lehet, hogy szexpartner-kereső, de egy adott kor felett már nem az. Mondjuk úgy 35 felett a legkevésbé sem jellemző. Hogy miért? Mert a kapcsolatban élők nem vállalják fel az arcképükkel, hogy szexpartnert keresnek, hiszen bármikor belefuthatnak ismerősbe. (Arckép nélkül pedig nem hatékony az ismerkedésnek ez a módja.) Nem tudom, hogy alatta mennyire reális a szexpartnerkereső funkció, de a 35 feletti korosztálynál szinte biztosra kijelenthetem, hogy a többség (!) nem szexpartnert keres.
bocsi, de ez megint nem válasz a kérdésemre, légyszi ne offolj. én se szexpartnerkeresőnek használom, de nem ez a lényeg. végül pedig ne mondd meg nekem, hogy felesleges-e kérdőíveznem.
itt tényleg csak hülyék vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!