Miért alakul ki az az általános tévhit a régebb óta egyedülálló férfiakról, hogy ők egyre jobban szükségét érzik egy nőnek?
Sok éve vagyok egyedülálló, néha-néha akad egy-két komolytalanabb futó kaland, főleg az utóbbi időkben, és ahogy telik az idő, azt érzem, hogy egyre kevesebb eséllyel tudnék elviselni magam körül egy állandó nőt. Ellenben szinte minden GYK-s nő úgy reagálja le a srácokat, hogy "jaj, ezek a férfiak már olyan régóta magányosak, hogy nekik tök mindegy, csak nő legyen, aki szóba áll velük". Pedig nagyon nem! :D A hátam közepére, és sok más egyedülálló srác háta közepére sem kell egy konstans barátnő, aki full átszervezné az életét.
Szóval mi ez a bugyuta női felfogás, hogy egy férfi minél régebb óta él egyedül, annál jobban akarna egy nőt?
Létezik egy MGTOW nevű, ha jól tudom japán, szerveződés ami ezt a fajta gondolkodást képviseli. Röviden ez azon férfiak közössége akik nem homokosak, de annyira csalódottak a modern nőben, hogy inkább lemondanak róluk és igyekeznek nemtől függetlenül mindenkit egyformán kezelni. Nincsenek gyűléseik, a honlapjaikat letiltják, és mivel semmiféle szervezőerő nincs mögöttük ezért nem tekinthetőek csoportosulásnak.
Én a magam részéről nem tartom magam MGTOW-nak ahogy semmiféle más csoportosulásnak nem vagyok hajlandó a tagjának nevezni magam és ezzel ideológiát gyártani a hülyeségeimnek, sőt keresem a különbségeket amik eltávolítanak tőle. Én magam miatt vagyok egyedülálló, és az is szeretnék maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!