Csajok titeket zavarna ha egy fiú arca sebhelyes?
Figyelt kérdés
Mondjuk a homlokán pár centis sebhely virít, vagy a hátán lennének. Befolyásolna ez titeket abba ha közeledne felétek, hogy elutasítsátok?2015. máj. 4. 19:55
1/9 anonim válasza:
van nekem egy hosszu heg a kezemen (motorbaleset) megsem depiskedek a csajoknal…most is van egy csajom
2/9 anonim válasza:
10 pont a Griffendéltől Potter...
Jönnek a vizsgák te meg itt gyakorizol? Voldi bá' meg pusztitja a humán erőforrásunkat...?
3/9 anonim válasza:
Hát...akár még vagány is lehet :) . Engem nem hiszem hogy zavarna . Valami sztori hozzá és csajozásra fel :D...
4/9 anonim válasza:
cseppet se
szép is lenne, minden olyan embert helyből elutasítani, esetleg már nem is emberszámba venni, akinek sebhelye van
ezt csak a felszínesek csinálják
te az vagy?
6/9 anonim válasza:
#2 kétezer válasz/nap mellett nem olyan hatásos ez a beszólás
7/9 anonim válasza:
Nem ha kalóz vagy. :DD A béna viccet félretéve nem zavarna.
8/9 anonim válasza:
Miért zavarna?! Ha szeretem elfogadom úgy ahogy van
9/9 A kérdező kommentje:
Nekem a kezemen van, viszont ma láttam egy srácot. És akaratlanul is tovább időzött rajta a tekintetem. És ezért gondolom,hogy másabb ha arcon van és nem más testrészen, pl kar,hát stb...
2015. máj. 4. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!