Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Zavarna, ha a barátnőtök hasa (köldöke alatt) sebes/sebhelyes lenne?
A köldököm alatt pici fekete szőrök voltak és mindig kiszedtem.
Ha már kezd kinőni, akkor kis fekete pont lesz és az muszáj kinyomnom :P => sebes szokott lenni (meg nem olyan sima)
Még nem volt senkim, de nem is mernék senki előtt levetkőzni emiatt.
Zavarna titeket ez?
Kort is légy szíves.
Az zavaróbb, ha ennyire látszik, hogy téged zavar!
Kinyomni, fúj!
Ez igazából sokmindentől függ..ezalatt igazából az összehatást értem, szóval ha jól nézel ki amugy, akkor nem kéne ezen paráznod..azmeg hogy sebesrenyomkodod mármár beteges. sztem azt hagyd abba :S egy seb rondább mint egy kinőni készülö szörszál :S
főleg ha aztírtad hogy "pici fekete szőr"..ha barnább bőröd van akkor alig látszik amugyis, szóval nemzavarna :) 17/f
Többen mondták, hogy szép vagyok, meg jó alakom van.
(de én nem mindig érzem így)
Az a gáz, hogy elég világos bőröm van. Nyáron amikor lebarnultam szinte nem is látszott, de most, hogy már kikopott...
Engem nem zavarna ha vagy rendesen kiszeded vagy otthagyod. De sebesen hagyni nem jó. Bántana nem is igazán azért ahogyan kinéz hanem azért amiért ilyet csinálsz magaddal. Lehet a te tested, de még sem tesz jót a bőrödnek ha állandóan sebes. Ezért zavarna.
Az én barátnőmnek van két műtéti hegg a pociján. Engem nem zavar. Úgy imádom ahogyan van. Sajnos ezt ő még mindig nehezen hiszi el, mert fél. Pedig nekem gyönyörű. Dolgozunk rajta és szerencsére azért lassan oldódik aminek nagyon örülök. :-).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!