Belegondoltak a pasik abba, hogy egy lány azért vár sokáig az igazira hogy megtalálja, és hogy a mai világba már nincs olyan pasi, aki megérdemelné azt ami csak egyszer van egy nő életében? Hmm?
Figyelt kérdés
2015. máj. 4. 15:21
1/9 anonim válasza:
Nem lehet így általánosítani, igenis van olyan srác, aki "megérdemli".
20/L
3/9 anonim válasza:
az igazitól félnek a lányok, és inkább elszaladnak előle mintsem odaszaladnának...
4/9 anonim válasza:
Miért lenne kincs a női szüzesség? Miért érték? Mi pasik nem vagyunk értékesek? Mert többször sodort már az élet olyan nőkhöz akik meg sem érdemeltek .....
5/9 anonim válasza:
15..15 évet éltem le abban a tudatban, hogy a férfiak is szüzen születnek. D'oh!!!
Szóval a kérdező belegondolt abba, hogy fiú is várhat sokáig az igazira, és a mai világban nincsenek normális lányok akiknek odaadhatná ami az ő életében is csak egyszer van? Még akkor is ha a szüzesség elvesztése a fiúknál nem feltétlen annyira meghatározó dolog.
Az ilyen kérdéseknél mindig megsajnálom a mai férfitársadalmat :/ Undorító dolog a nemük alapján értékesnek, vagy épp értéktelennek elkönyvelni az embereket
7/9 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy pl. én nem érdemlem meg az ilyet?
22/F
8/9 anonim válasza:
Engem mindig is riasztott a szüzesség egy lánynál. Nem is annyira az aktus (bár nem szeretek fájdalmat okozni), hanem hogy utána nekem kelljen megtanítanom mindenre... brr! Szerencsére már kinőttem a szűzlányok korosztályából.
9/9 anonim válasza:
Barati körben tapasztaltuk én is de többiek is. 20.éves lànnyal együtt vesztettük el 20multam én is, nem hogy dicsérjem magam vagy valami, de nagyobb fantàziàm volt a dolgokhoz mint neki eleinte ugy kellett ràvennem dolgokra(semmi extrém csak uj pózok... gumi helyett màs fogamzàsgàtlàs) egy idö utàn feltünt a barati köréböl veszi az igét màr ö akarta hogy próbàljuk ki a popsiját segédeszközöket filmekben làtott dolgokat. 2-2,5ev utàn gombàt hozott haza, kimagyaràzra.. Végül elkaptam h megkurvult, nem az hogy én voltam béna hanem màs pasit is ki akart próbàlni, megdugatni magàt idegenekkel...Haverom mondata 25alatti làny ugy is félrekúr mert ha szüz volt azért akar kipróbàlni màs f... ha meg nem volt szüz...(erre nem emlékszem) szóval 1000böl 1 làny birja ki hogy csak egy pasit próbàljon ki. Aztàn tapasztalt làny tényleg jobb, volt egy làny fiatalon szült volt minimum 5elödöm( de lehet 15is) hàt tàg volt éppen de annàl ügyesebb, föleg szàjjal, még a szüz lànyka olyan csak babusgatott szàjjal emez keményen tudta a dolgát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!