A nőknek miért fáj, ha néha nekik kellene kezdeményezni?
Nekem is néha olyan érzésem van, hogy az emancipáció a nőknek sem esett még le, hogy mit is jelent :)))
(tisztelet a kivételnek :) )
Mindíg elképedek mennyire képesek kifacsarni az emancipáció jelentését az emberek...
Hahó az nem a nemi szerepek eltörléséről szól. Amúgy lehet meglep de előfordul, hogy kezdeményeznek. Nem ez a gyakoribb de azért messze nem példátlan.
Mert az anyjuk, barátnőik azt tanították nekik, hogy a férfinak kell kezdeményezni. Még ha el is szalasztja élete szerelmét, akkor sem szabad neki kezdeményezni, mert az a férfi dolga. Ezt mindig határtalan baromságnak tartottam.
Svédországban rendesen meglepődtem, simán leszólítottak a lányok az utcán, hogy: "Látom, külföldi vagy, segíthetek?", vagy "Csak házakat fotózol, vagy engem is lenne kedved?". Egy csöppet sem volt kellemetlen, imádom a bátor és magabiztos nőket.
Eddig ha igazan erdekelt egy lasi (ketszer) akkor kezdemenyeztem, egyebkent mindig nalam kezdemenyeznek. Az elso szerelmes volt belem, nem jartunk de az a tipikus felenk pasi rajongva szeret peldaja volt, ugyhogy varatlanul megcsokoltam egy semleges beszelgetes kozepen (soha tobbet nem csinalok ilyet, visszacsokolt es tokjo volt utana, de total para:-))
Masodszorra hasonlo rajongo felenk pasi aki kimutatja, de halal bena, ot pedig elhivtam randizni. Ezt a ket kivetelt eltekintve minden mas versenyzo talpraesett kezdemenyezo es ferfias volt, de ezek ketten,,,..atyaaam:-))
Viszont rajottem h mekkora batorsag kell egy fiunak ahhoz h megcsokoljon egy lanyt ha nem tudja, azaz nem biztos abban h az erzes kolcsonos, minden tiszteletem a pasike, de komolyan.
Az h ketszer megtettem.....tobbszor nem tudnam, es nem tudnek fiukent elni akitol kvazi elvarjak h o tegye meg, mert iszonyu nehez es baromi nagy batorsag kell hozza. Szoval ertekelm azokat a pasikat akik kepesek megtenni, es mivel en mar megtettem nemikepp lenezem azokat akik keptelenek ra, mert ha en kepes voltam legyozni a felelmeimet (hangsulyozom nem voltam biztos abban h a srac is akarja mert egy dolog h imadsz valakit, de ez egy bonyolult helyzet volt) akkor mas is le tudja:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!