Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok, miért csinálja ezt?...

Srácok, miért csinálja ezt? Mit tennétek a helyembe? Totál unom már ezt. L

Figyelt kérdés
Én 15 éves lány vagyok. És a 22 akiről szó van. Még 2014 novemberben rám írt ismerkedni, akkor elutasítottam mondván a korkülönbség Miatt. Most 2015 aprilis 13 újra rám írt, azóta beszélgetek vele. Nem érdekel a korkülönbség.Nem került sor találkozásra még. Kb 2 hete úgy volt hogy lehet fogunk csak írta hogy dolgozik és nem tudja mikor jön haza, mondta, abból nem lett semmi..Aztán szerdán beszéltük hogy találkozunk csütörtökön, írta szerda este hogy majd csütörtök délután beszéljek meg a találka pontos időpontjat ...,ebből sem lett semmi, este rám írt hogy apjának kellet segíteni... De folyamatosan perverzkedik, meg írja hogy hiánya van.. Arra is gondoltam hogy szivat, ezer elkezdtem kérdezni a családjáról hogy mit mond róla (én nagyjából ismerem a családját, ő ezt nem tudja, és azért kérdeztem hogy igazat mond e, hogy tudjam tényleg ő létezik) igazat beszélt a tesoirol.. Meg egyszer írta hogy látott engem és én is őt, szóval létező személy :D de akkor miért nem akar találkozni?? Miért csinálja ezt? Nem értem már. Tegnap is írtam neki hogy unatkozni fogok ma, erre írja hogy ő is, de akkor miért nem hív el?? Szinte minden nap beszélünk. Gondoltam arra hogy valsmi haverja szivat de mindig ugyanaz az írás van meg igazat írt a családjáról.. Mit csináljak szerintetek??? Úgy veszem észre hogy dugni akarna csak, de nekem bejön. Amúgy nem nagyon perverzkedek vissza, nehogy valakinek meg mutassa az üzeneteket. Írtam is neki hogy ilyenről fb n nem szeretek beszélni. Elegem van már ebből, kérlek adjatok tanácsot.
2015. máj. 3. 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs, talán tényleg nincs ideje, nem tudni.

Majd alakul valahogy, még csak fél hónap telt azóta, hogy beszélgettek.

2015. máj. 3. 19:42
 2/6 anonim ***** válasza:
ebből nem lesz komoly kapcsolat ... am meg ha perverzkedni akarsz vele csinálj skype-ot amit nem lehet rád bizonyítani
2015. máj. 3. 19:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Tesztelgesd a csávót, tegyél fel neki teszt kérdéseket, ha megbukik akkor nem az eseted, ennyi. :D
2015. máj. 3. 19:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Milyen kérdéseket?
2015. máj. 3. 19:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele! Foglalkozz inkább velem:)
2015. máj. 3. 20:01
 6/6 anonim ***** válasza:

te most komolyan azt hiszed ebből lesz valami?

max meg leszel du*va aztán ott hagy

ne legyél már ennyire naiv... de komolyan

ezt a vak is látja... egy halott vak is látja...

17/F

2015. máj. 3. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!