Srácok, valakinek lenne kedve ismerkedni egy intelligens, komoly, humoros lánnyal?
20 év alatt bárki írhat:)
Tolna, Baranya, Somogy, Fejér, Bács-Kiskun megyeiek, és a Győriek most előnyben vannak:)
A francba.. pont nem vagyok egyik megyében sem.. :(
18/F
20 éves, Győr környéki vagyok.Az oldalnak köszönhetően szerencsére sok kedves embert megismerhettem, akik világlátásmódjuk annyira széles spektrummal fókuszál,hogy egyaránt képesek azonosulni a társadalom számos (kor)osztályával, nemével. Anyai ágon öröklött mély tolerancia,érdeklődés,segítőkészség és megértés jellemzi ezen embereket némi állandó kíváncsisággal párosulva,plusz erőteljes szőrzet,mely fejtől lefele erősödik, tetőben gyérül. Hiába, az 50-es évek fölött, kopaszodó fejjel is joggal érezhetjük a természetes kiválasztódás első jeleként a Vin Diesel-esedést.
Ugye fiatalság,bolondság, tartja a mondás. Mivel az a szükséges szexuális nedv mennyiség, melynek mennyiségét Brit tudósok megállapítottak, leggyakrabb esetben a száj szegletében termelődik már,ahol az a Hold állásától függően, az ár-apály mozgását idézve hol jobban, hol kevésbé csordogál el, így alacsony tesztoszteron és libidó százalékkal,de magas fokú képzelőerővel dolgozva gyakran próbálják a társadalomban keletkezett réseket betömni, és ott igény szerint kvalifikálni magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!