Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok, valakinek lenne kedve...

Srácok, valakinek lenne kedve ismerkedni egy intelligens, komoly, humoros lánnyal?

Figyelt kérdés

20 év alatt bárki írhat:)

Tolna, Baranya, Somogy, Fejér, Bács-Kiskun megyeiek, és a Győriek most előnyben vannak:)

2015. máj. 2. 13:00
 1/9 anonim ***** válasza:

A francba.. pont nem vagyok egyik megyében sem.. :(

18/F

2015. máj. 2. 13:02
 2/9 anonim ***** válasza:
A Budapesti akkor nem.. :(
2015. máj. 2. 13:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Kamu
2015. máj. 2. 13:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát persze, amit írtál, az mind jó. Csak 20 év felett.
2015. máj. 2. 13:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Komoly,humoros?
2015. máj. 2. 13:09
 6/9 A kérdező kommentje:
Pontosan.
2015. máj. 2. 13:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Á, asszem a saját intelligenciám, komolyságom és humorom épp elég nekem. Amúgy is jövőre töltöm a húszat, ez a nyolc hónap már igazán semmi.
2015. máj. 2. 13:26
 8/9 ameoland ***** válasza:

20 éves, Győr környéki vagyok.Az oldalnak köszönhetően szerencsére sok kedves embert megismerhettem, akik világlátásmódjuk annyira széles spektrummal fókuszál,hogy egyaránt képesek azonosulni a társadalom számos (kor)osztályával, nemével. Anyai ágon öröklött mély tolerancia,érdeklődés,segítőkészség és megértés jellemzi ezen embereket némi állandó kíváncsisággal párosulva,plusz erőteljes szőrzet,mely fejtől lefele erősödik, tetőben gyérül. Hiába, az 50-es évek fölött, kopaszodó fejjel is joggal érezhetjük a természetes kiválasztódás első jeleként a Vin Diesel-esedést.

Ugye fiatalság,bolondság, tartja a mondás. Mivel az a szükséges szexuális nedv mennyiség, melynek mennyiségét Brit tudósok megállapítottak, leggyakrabb esetben a száj szegletében termelődik már,ahol az a Hold állásától függően, az ár-apály mozgását idézve hol jobban, hol kevésbé csordogál el, így alacsony tesztoszteron és libidó százalékkal,de magas fokú képzelőerővel dolgozva gyakran próbálják a társadalomban keletkezett réseket betömni, és ott igény szerint kvalifikálni magukat.

2015. máj. 2. 13:31
 9/9 anonim ***** válasza:
20 év alatt is vannak perverzek.
2015. máj. 2. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!